رضیم
شماره دستور پخت: 5956
رضیم
طرز تهیه پیتزا تابه‌ای

موارد لازم + طرز تهیه

با ورود غذاهای بین‌المللی و فرنگی به سفره‌ی سنتی ایرانیان، ذائقه‌ی ایرانیان نیز تغییر کرده و تاریخچه‌ی غذای ایرانیان را دچار تحولاتی نموده است. یکی از این غذاهای محبوب پیتزاست که البته مطابق با ذائقه‌ی ایرانیان، دچار تحولات بسیاری نسبت به دستور اصلی‌ شده است. یکی از اقسام پیتزا از نظر شیوه‌ی پخت، پیتزا تابه‌ای است که به راحتی می‌توان در منزل درست کرده و با اطمینان از سالم بودن آن، در کنار خانواده از طعم آن لذت برد. در ادامه به طرز طبخ آن خواهیم پرداخت، لطفأ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم پیتزا تابه‌ای برای ۲ نفر

آرد سفید حدود ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ پنس
بکینگ پودر ۵ گرم
سوسیس ۱ عدد
کالباس ۴ ورق
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
سس پیتزا ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق مرباخوری
آویشن ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه‌ی پیتزای تابه‌ای

1- ابتدا برای درست کردن خمیر، تخم‌مرغ، مقدار ماست و قدری نمک را در کاسه‌ای مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و پس از یکنواختی ترکیب، نیمی از آرد و بکینگ‌پودر الک شده را به مخلوط اضافه و مجددأ هم بزنید.
2- حال بقیه‌ی آرد الک شده را به‌تدریج به ترکیب اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا خمیر یکنواخت و نرمی پدید آید. در صورت چسبندگی زیاد خمیر می‌توانید قدری روغن به آن بیفزایید.
3- پس از انتخاب تابه‌ی مناسب و چرب کردن کف آن با مقدار مناسبی روغن، خمیر را به صورت بکنواخت در کف تابه پهن نمایید. حال قدری روغن زیتون را به کمک فرچه‌ی آشپزی بر روی تمام سطح خمیر زده و سپس خمیر را آغشته به سس پیتزا نمایید.
4- حال نویت ریختن پنیر پیتزا بر روی سس می‌باشد. در ادامه کالباس‌های ریزشده را بر روی پنیر بریزید و پس از آن گوچه‌فرتگی ورقه‌ای شده، فلفل دلمه‌ای و سوسیس ریز شده را بر روی کالباس‌ها بپاشید.
5- حال لازم است در انتهای کار، پیتزا را با مقدار فراوانی پنیر پیتزا بپوشانید. برای تزیین نیز می‌توانید قدری سوسیس خرد شده و فلفل دلمه‌ای را بر روی پنیر بپاشید. در نهایت تابه را بر روی شعله پخش‌کن قرار داده و شعله را بر روی حرارت بسیار ملایم تنظیم نمایید.
6- در تابه را گذاشته و منظر بمانید تا پیتزا با حرارت ملایم آماده گردد. برای تشخیص پخن شدن پیتزا به اطراف خمیر توجه داشته باشید و در صورت طلایی شدن آن می‌توان از آماده بودن پیتزا اطمینان یافت. در پایان پیتزا را بر روی تخته گوشت قرار داده و پس از برش با آویشن و سس کچاپ تزیین و سرو نمایید.
نوش‌جان

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه پیتزا تابه‌ای

  1. 0918xxxx947

    بسیارخوب

  2. 0905xxxx076

    بسیار عالی

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی