رضیم
شماره دستور پخت: 5983
رضیم
طرز تهیه گل کلم تنوری

موارد لازم + طرز تهیه

یکی از غذاهای خوشمزه‌ی بین‌المللی، گل کلم تنوری است که متناسب با ذائقه و تقاضای علاقمندان، به روش‌های مختلفی تهیه می‌گردد. برای مشاهده‌ی روش تهیه‌ آن، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم گل کلم تنوری برای ۴ نفر

گل کلم ۱ عدد متوسط
برگ گشنیز ۱ مشت
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
ادویه گراماسالا ¼ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

روش تهیه‌ی گل کلم تنوری

1- لازم است فر از قبل با دمای 220درجه‌ی سانتی‌گراد کاملأ گرم شود. روغن زیتون، ادویه‌ی گراماسالا، پودر زیره سبز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و به طور یکنواخت با هم ترکیب نمایید.
2- گل کلم‌ها را به اندازه‌های کوچکی خرد کرده و در کاسه‌ی محتوی روغن زیتون و ادویه‌ها بریزید و کاملأ با یکدیگر مخلوط کنید تا گل کلم‌ها به مواد آغشته گردند.
3- حال، گل کلم‌های معطر و مزه‌دار شده را بر روی سینی فری که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده شده، بچینید و پس از قرار دادن سینی درون فر به مدت 25-35 دقیقه، منتظر بمانید تا گل کلم‌ها تغییر رنگ داده و کبابی گردند. برای طلایی‌تر نمودن گل کلم‌ها، تنها کافیست در آخر، گریل را روشن نمایید.
4- اکنون گل‌ کلم‌ها آماده است، آن‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و سپس آب لیموترش و گشنیز خرد شده را روی آن ریخته و به همراه سس باربیکیو میل نمایید.
نوش‌جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه گل کلم تنوری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی