رضیم
شماره دستور پخت: 90
رضیم
طرز تهیه قنبر پلوي شيرازي

موارد لازم + طرز تهیه

سلام، تصميم دارم هر از چند وقت رسپي يه سري غذاهاي جديد كه كمتر درستش كرديم و بزارم،😊😉
امروز ناهار (قنبر پلوي شيرازي) 👌🏻😋
لازمه بدونين اسم اين غذا به خاطر رنگش قنبر پلو هست،و با سالاد شيرازي سرو ميشه و يه غذاي تشريفاتي شيراز است😅
مواد لازم :
برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
رب انار ۴ قاشق سوپخوري
شیره انگور ۲ قاشق سوپخوري
پیاز ۱ عدد درشت
آرد نخود چی ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید, به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت, قلقلی های کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید(خيلي زياد سرخ نكنيد چون لابه لاي برنج كه ميره خشك ميشه)
پیاز رو خلالی خرد کنید, در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه, وقتی پیاز سرخ شد, گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید, رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید،کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه (من خودم از شيره نريختم ولي شما اگه دوست دارين استفاده كنين) توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید, تا کشمش ها هم تفت بخورن(فقط سريع به هم بزنيد تا كشمش نسوزد)
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتي مخلوط لابه لای پلو بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بكشه،موقع كشيدن در ظرف،پلو را مخلوط كرده و سرو ميكنيم.

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه قنبر پلوي شيرازي

  1. پرند

    عالیههههه😍😉

  2. باراد (خریدار محصول)

    به به چقدر خوشمزه بنظر میرسه🤩🥰🥰

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)