رضیم
شماره دستور پخت: 365
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه مرغ رژیمی

متن ویدئو طرز تهیه مرغ رژیمی

سلام امروز آموزش یک نوع مرغ رژیمی ‎رو داریم که توی یک روش پخته می‎شه که نه چیزی سرخ می‎شه نه از پنیری چیز دیگه ای استفاده می‎شه از هیچ چیز دیگه استفاده نمی‎شه برای کسانی که رژیم‎های فیتنس دارن، رژیم‎های لاغری خاص دارن و می‎دونم که توی رژیمشون مرغ خیلی استفاده می‎شه، سینه مرغ، می‎تونید از این روش استفاده کنید چون خیلی خوشمزه می‎شه مرغتون معمولا کسانی که رژیمی‎می‎پزن، چیزهایی که رژیمی‎هست رو شاید نتونن خیلی طعم خوبی بهش بدن، و بعد از یک مدت اصلا از اون غذایی بدشون بیاد.

ولی یک کاری می‎کنیم که از هر نوع پخت دیگه ای این مرغ خوشمزه تر بشه، مطمئن باشید که خیلی خیلی دوستش خواهید داشت برای درست کردنش یک دونه سینه مرغ می‎خوایم و یک حبه سیر کافیه، یه دونه لیمو و جعفری داریم، از این فلفل‎های شیرین که می‎تونید از تندش هم استفاده کنید می‎تونید شیرین، هرجوری که خودتون دوست داشته باشید قارچ داریم دو سه تا دونه، به اضافه نمک و فلفل سیاه و یک مقدار خیلی کم آویشن، فقط برای روی مرغ، موقعی که ما توی فر می‎گذاریم می‎تونید از چند قطره روغن زیتون استفاده کنید، باز هم اگه می‎خواین کلا رژیمتون صفر باشه چربیش می‎تونید اون رو هم نگذارید ولی خوب ما برای بهتر پخته شدن چند قطره روغن زیتون بهش اضافه می‎کنیم.

خوب برای شروع ما فلفل و قارچ روی آتیش کباب می‎کنیم. حالا من از این سیخ‎های چوبی استفاده می‎کنم سیخ‎ها را می‎تونید چند ساعت روی آب بگذارید که آب به خودش می‎کشه این سیخ‎های بامبو، و وقتی که روی آتیش می‎ره، بلافاصله نمی‎سوزه، می‎تونید هم از اون سیخ‎های نازک جیگر، استفاده کنید چون اگه سیختون درشت باشه وقتی میخواین قارچ رو سیخ کنید قارچ می‎ترکه و نصف می‎شه، ولی خوب این‎ها خیلی راحت تر از بینش عبور می‎کنه، قارچ‎هاتون هم سالم می‎مونه. البته اگر نصف هم شد خیلی مهم نیست چون بالاخره میخواین اسلایسش کنید در نهایت. و این کار را می‎کنیم. کلا هر وقت می‎خواین  با سیخ چوبی چیزی رو کباب کنید بچسبونیدشون به هم که فاصله ای نمونه که از اون قسمت سیختون آتیش بگیره.

ما قارچ‎هامون رو و فلفل‎هامون رو اینا رو روی گاز، برای چند ثانیه کباب می‎کنیم. بعد این فلفل وقتی کباب می‎شه خیلی خیلی بوی خوبی می‎ده، توی مرغتون و کلا اون بوش می‎پیچه و طعم غالب مرغتون بوی این فلفل‎ها می‎شه. مطمئنم که این رو خیلی دوستش خواهید داشت. و یک مقدار هم جعفری تازه لازم دارید می‎تونید از ترخون استفاده کنید ولی نمی‎خوایم خیلی مزه تندی بده و می‎خوایم مزه فلفلمون قالب بشه از همون جعفری استفاده می‎کنیم. خوب تو این مدت که قارچ‎ها داره کباب می‎شه، فلفل‎هاتون هم همین جور روی شعله بگیرید. خوب قارچ‎ها وفلفل‎ها که کباب شد، اینا را یک اسلایس کوچیک بکنید در حد این که هر قارچتون سه چهار قسمت بشه، خیلی نمی‎خوایم ریزش کنیم.

بعد همین طور فلفل‎هاتون رو. خوب این‎ها را داریم، یک کم روی این‎ها آویشن می‎ریزیم به اضافه نمک وفلفل. یک کم جعفری‎ها را کوچولو ساطوریشون می‎کنیم در همین حد کافیه. بعد حالا باید یک دونه سیر داشتیم سیرتون رو ببینید له نکنیدش، فقط سعی کنید این جوری با چاقو اسلایسش کنید. هرچقدر اسلایس‎هاش نازک تر باشه، موقع پخت بیشتر بوش درمیاد، سیر هم اسلایس می‎کنیم اضافه می‎کنیم به این‎ها بعد یک لیمو داشتیم پوستش رو یک ذره رنده ریز می‎کنیم همون زست بهش می‎گیم توضیح دادم قبلا، یک تست کوچیک ازش می‎گیریم فقط اون لایه سبز روش، یک مقدار هم برای اون عطر خوبی که می‎ده روی این رنده اش رو می‎ریزیم.

خوب این‎ها موادیه که آماده شده تا ما داخل مرغمون بگذاریم، خوب حالا باید مرغمون رو برش بدیم، ببینید سینه مرغ رو کامل برش نمی‎دیم، فقط می‎خوایم توش یک شکاف ایجاد کنیم که حالت شکم پر بشه و این‎ها را داخلش بریزیم. از سمتی که می‎بینید ضخیم تر و بزرگ تر هست، سمت خودتون باشه، اون  نوک تیزش رو به بیرون. بعد یک جوری ببینید چاقو رو وسط یک خال خیلی کوچیک شکاف می‎دم که فقط ببینید یعنی اینطوری بین پایین وبالا، ولی کامل نه پایین باشه نه بالا چون می‎خوایم ببریم و اگه کف دستتون رو روی سینه مرغ بگذارید و تیغه چاقو رو زیر دستتون تقریبا حرکتش رو حس می‎کنید.

آروم آروم ببرید خیلی با احتیاط این کار را اگه یکی دو بار انجام بدین، دیگه خیلی حرفه ای می‎شین ببینید بدون این که نصف بشه کامل ما وسطش رو باز کردیم این همین حد کافیه که موادمون رو داخل مرغ بخوایم بریزیم حالا اون چیزهایی را که کباب کردیم به اضافه همون فلفل‎ها، سیر، جعفری و زست، اینا را داخل این می‎گذاریم به اضافه الان یک مقدار فیله لیمو. خوب ببینید همون لیمویی که داشتیم می‎خوایم یک مقدار هم فیله اش رو استفاده کنیم. مثلا لیمو رو این طوری نصف کنید ببینید فقط این قسمت نرم بین دو تا پوست رو می‎خوایم می‎بینید این حالت فیله ای که از لیمو جدا می‎کنیم.

اگه اون پوست‎های نازک بینشون رو هم بگذارید ممکنه یک ذره تلخ کنه اما وقتی فیله خالی بپزه هیچ وقت هیچ طعم تلخی به شما نمی‎ده همین جوری از دو طرفش می‎تونید از این فیله‎های نازک بگیرید این‎ها را یک دو سه تا از این‎ها وسط بقیه می‎گذاریم که یک بو و عطر خیلی فوق العاده ای به همین مرغمون می‎ده، خوب این تیکه‎های فیله‎ها را هم می‎گذاریم بعد یک کم فشردشون می‎کنیم با دست که موقع پخت وا نره و همین جوری آب لیموها هم خارج شه ازشون. حالا ببینید اگر فکر می‎کنید ممکنه باز بشه مرغتون موقع پخت می‎تونید با خلال دندون، دو سه تا خلال دندون این جا بزنید یا حتی با نخ آشپزی، که توی فر نمی‎سوزه ببندینش.

ولی معمولا اگه یه مقداری نرمال داخلش ریخته باشید این فیله به اندازه کافی بسته می‎شه. ببینید همین که این دو سرش به هم برسه، بسته می‎شه و دیگه نمی‎خواد شما بدوزیدش با هیچ روشی همین طوری فقط آماده است که بگذاریمش داخل فر، حالا برای این که بره داخل فر، روش فقط یک کم لیمو می‎ریزیم یک کم نمک و فلفل، نمک، حالا این جا همون مرحله است که گفتم، اگه بخواین چند قطره روغن زیتون فقط برای این که هم ظاهر خیلی بهتری داشته باشه، براق تر بشه توی فر می‎تونید بریزید می‎تونید هم اگه بخواین چربی تون صفر باشه توی رژیم هم از همین هم استفاده نکنید بعد همین جوری توی همین حالت هم می‎گذاریم توی سینی تقریبا دمای دویست درجه خوبه، چون می‎خوایم دمامون کم باشه تا کاملا مغز پخت شه، دمای دویست درجه، زمان حدودا نیم ساعت چهل و پنج دقیقه حدودا.

خوب بعد از این که ببینید روش یک مقدار رنگ طلایی و قهوه ای پیدا کرد، پخته دیگه، حالا خودتون چکش کنید داخل فر، بعد از نیم ساعت چهل و پنج دقیقه، چکش کردید هر وقت دیدید به این رنگ رسیده اکیه می‎تونید بیارید بیرون، حالا من توی بشقاب سروش می‎کنم. خدمتتون نشون میدم، خوب گذاشتیم توی ظرف با همون فیله لیمو و فلفل‎های کبابی دو سه تا تزئینش کردیم خیلی خیلی غذای رژیمی‎خوشمزه ایه اگه از غذاهای رژیمی‎دیگه خسته شدین، این رو حتما امتحانش کنید خیلی تست و طعم خوبی داره، امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد، متشکرم که ما را نگاه کردید. ممنونم.      

طرز تهیه خوراک مرغ رژیمی

طرز تهیه خوراک <a data-ail=مرغ رژیمی" width="1440" height="1799" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/242043187_659822591647651_3672856882517635485_n.jpg 1440w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/242043187_659822591647651_3672856882517635485_n-240x300.jpg 240w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/242043187_659822591647651_3672856882517635485_n-820x1024.jpg 820w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/242043187_659822591647651_3672856882517635485_n-768x959.jpg 768w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/242043187_659822591647651_3672856882517635485_n-1229x1536.jpg 1229w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/242043187_659822591647651_3672856882517635485_n-600x750.jpg 600w" sizes="(max-width: 1440px) 100vw, 1440px" />

مواد لازم
چرخکرده مرغ(ترکیب ران و سینه)۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل،پاپریکا،پول بیبر،زیره،آویشن،دودی
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی
فلفل دلمه سبز
رب گوجه
رب پاپریکا
پوره سیر
روغن زیتون
طرز تهیه: ابتدا مایه مرغی را حاضر میکنیم به این ترتیب که گوشت چرخکرده مرغ را در غذاساز ریخته اگر چرخکرده آماده ندارید از ترکیب مساوی ران و سینه استفاده کنید سپس پیاز خرد شده ،جعفری خرد شده و پوره سیر،ادویه ها را اضافه میکنیم تا مایه یکدست شود، سپس کف قالب فر طبق ویدیو با روغن زیتون چرب کرده،یک لایه سیب زمینی خام را برش حلقه ای داده و میچینیم روی حلقه های سیب زمینی مقداری مایه مرغ که مثل کتلت گرد فرم دادیم میگذاریم روی مرغ یک اسلایس پیاز نازک روی پیاز ها یک حلقه گوجه و بعد یک حلقه فلفل دلمه سبز و بعد سس گوجه مون را روی مواد و اطرافش میریزیم.برای تهیه سس گوجه ابتدا رب گوجه را با روغن زیتون تفت دهید،رنگش که باز شد پوره سیر،نمک و فلفل،آویشن و اگر رب پاپریکا داشتین اضافه کنید چند دقیقه روی حرارت تا سس حا بیافتد و سپس ظرف رو بفرستین در فر ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه و تمااام ،نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه مرغ رژیمی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)