موارد لازم + طرز تهیه
سلام دوستای عزیزم
بعضی وقتا ما احتیاج داریم که یه مزه جدید ولی خوشمزه رو امتحان کنیم
این مرغم از اوناست که تا نخوری ندانی چیست😁
میتونید برای شام درستش کنید خیلی خوشمزستتت🙈
.ورژن رژیمی حذف کره و پنیر و جایگزین آن روغن زیتون و اگر تمایل دارید پنیر کم چرب هست..
.
مرغ گشنیز لیمویی
سینه مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل،پاپریکا،پودرسیر،
کره یا جایگزین روغن زیتون
رزماری ۲ شاخه
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
گشنیز مقداری
لیموترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
زست لیمو ۱ قاشق چایخوری
پنیر گودا ۲ ورق
پنیر پارمزان یا پارمسان مقداری
طرز تهیه: ابتدا مرغ را از استخوان سینه جدا کرده و هر سینه مرغ را به ۳ یا ۴ قسمت تقسیم میکنیم با استخوان سینه مقداری آب مرغ برای سس درست میکنیم ،حالاا سینه های مرغ برش خورده را با مقداری ادویه و روغن زیتون و لیموترش مزه دار میکنیم؛ من از شب قبل اینکارو کردم شما وقت ندارید ۲ ساعت حداقل بزارید مزه دار بشه،سپس توی یه ظرف جداگانه تخم مرغ را همزده و با نمک و فلفل و پودرسیر و گشنیز تازه ساطوری شده و زست لیمو باهم مخلوط کرده و مرغ ها را با مواد تخم مرغی مخلوط کنید و روی مرغ ها پنیر پارمزان میریزیم و در تابه ای که با کره و رزماری و سیر خرد شده گرم شده، مرغ ها را یکی یکی سرخ میکنیم تابه حتما نچسب باشه وقتی مرغها را کاملا سرخ کردیم از تابه خارج میکنیم و اگر خرده های تخم مرغ پخته هم هست از تابه خارج میکنیم و دور میریزیم و به همان تابه آب مرغی که حاضر کردیم را اضافه میکنیم و دوباره مقداری کره و آب لیموترش و پنیر گودا و نمک و فلفل و گشنیز خرد شده اضافه میکنیم و مرغ های سرخ شده را داخل سس میریزیم و اجازه میدیم مقداری پخته و سس غلیظ بشه،
بسیار خوشمزست حتما امتحان کنید
دستور این مرغ خوشمزه از سهیلای عزیزم هست که من مقداری تغییرش دادم..
پ ن:نظرتون راجع به این نوع عکسها با نمای زوم چیه؟
پ ن :میتونید در کنار مقداری سالاد کاهو میل کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.