رضیم
شماره دستور پخت: 3159
رضیم
طرز تهیه نان فندقی

موارد لازم + طرز تهیه

❄مواد لازم نان فندقی👇🏻
برای خمیر
۶۰ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شیر ولرم(اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر)
۲۱ گرم خمیر مایه خیس (یا ۱۰ گرم خمیر مایه فوری )
نصف استکان شکر
کمی نمک
۴ لیوان آرد

❄برای داخلش👇🏻
۳ لیوان فندق آسیاب شده
۱ استکان شکر
تقریبا ۱ استکان کره
۱ ق غ شکلات صبحانه
۱ ق غ کرم فندق
۲ ق غ شیر

❄طرز تهیه👇🏻
مواد خمیرمون رو مخلوط کرده و ورز می دیم. ۱ ساعت استراحت می دیم بعد خمیر رو به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و مواد داخلش رو داخل کاسه ای مخلوط کرده و به ۳ قسمت تقسیم می کنیم.
خمیر ها رو به اندازه بشقاب بزرگی باز می کنیم روی کاغذ روغنی گذاشته و داخلش مواد فندقی می ریزیم. خمیر دوم رو هم باز کرده وروش می بندیم و از مواد داخلش روش می ریزیم خمیر سوم رو هم باز کرده و روش مواد رو ریخته خمیر چهارم رو هم به همین شکل انجام می دیم. سپس وسطش لیوان گذاشته و به ۱۶ قسمت مساوی برش می زنیم از گوشه ۲ تا از برش ها گرفته ۳ دور می پیچونیم و انتهاشونو بهم وصل می کنیم. همشو به همین شکل می پیچونیم و وسطش رو قالب ستاره می زنیم.
نیم ساعت داخل سینی استراحت می دیم برای روش ۱ عدد زرده تخم مرغ رو با ۴_۵ قطره شیر مخلوط کرده و روی قسمت های خمیری می مالیم.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بالا پایین تا وقتی که سرخ بشه می پزیم.
نوش جان💓

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان فندقی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی