رضیم
شماره دستور پخت: 1500
رضیم
طرز تهیه پاستا لبو

موارد لازم + طرز تهیه

سلام دوستاي عزيزم
امروز براتون يه غذاي خوشمزه بدون مرغ و گوشت اوردم كه به نظرم هم جذابه هم خوشمزه و هم مناسب بچه ها،ترس از مزه هاي جديد نداشته باشيد و تستشون كنيد👌🏻😋
پاستا لبو
ماكاراني رشته اي يا فرمي حدودا ١٠٠گرم
لبو ١ عدد متوسط
سير ١ حبه
خامه ٣ قاشق غذاخوري
پنير پارمسان ٣ قاشق غذاخوري
گردو ٢-٣ عدد
روغن زيتون به ميزان لازم
نمك و فلفل ميزان لازم
طرز تهيه:ابتدا سس پاستا را حاضر ميكنيم به اين صورت كه لبو را پخته و بعد رنده ريز ميزنيم و ميريزيم توي تابه روي شعله خيلييي كم(شعله زياد رنگ لبو رو عوض ميكنه و از نظر ظاهر خوشايند نيست) و بعد بهش مقداري روغن زيتون اضافه و هم ميزنيم بعد از اون پوره سير ،نمك و فلفل و بعد خامه وگردوي خورد شده ريز را اضافه ميكنيم و همه مواد را با هم تركيب ميكنيم اين شد سس ما حالا ماكاراني را در قابلمه ريخته و تا حدي كه نرم بشه نه خيلي كه به هم بچسبه ميجوشونيم (مرحله دم كردن نداريم براي همين پاستاها را نرم تر از حالت دمي برداريد) و بعد از پخت كامل پاستاهاي آماده را به مواد سس اضافه ميكنيم و در آخرروي پاستا پنير پارمسان ريخته و ميل ميكنيم.
پ ن: شيريني اين پاستا با اصافه كردن نمك و پنير پارمسان كمرنگ ميشه كه مزه خيلي خوبي داره.البته كه بستگي به نوع چغندر هم داره كه شيرين باشه يانه.
پ ن: اين غذا خيلي خيلي براي بچه ها جذابه، ميتونيد در كنارش يه تيكه مرغ گريل شده هم بزاريد.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پاستا لبو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی