رضیم
شماره دستور پخت: 3282
رضیم
طرز تهیه پوآچای بافت

موارد لازم + طرز تهیه

🥨مواد لازم پوآچای بافت👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان آب ولرم
نصف لیوان روغن مایع
۲ عدد تخم مرغ (زرده یکیش برای روش)
۱ پاکت خمیر مایه فوری
۵_۶ لیوان آرد با دقت اضافه کنین
۲ ق غ شکر
۱/۵ ق م نمک

🥨برای روش👇🏻
زرده تخم مرغ
کنجد

🥨طرز تهیه 👇🏻
ابتدا شیر و آب رو داخل قابلمه ای ریخته و تا وقتی که ولرم بشه روی اجاق قرار می دیم کمی ولرم بشه کافیه. داخل ظرفی تخم مرغ، شیر و آب ولرم، خمیر مایه فوری، شکر و روغن مایع رو ریخته و خوب هم می زنیم و ۵ دقیقه صبر می کنیم. سپس روش آرد رو کنترل شده می ریزیم نصف آرد رو ریخته و نمک رو اضافه می کنیم (نکته مهم: اگه خمیر مایه و نمک رو مستقیم و بدون آرد مخلوط کنیم خمیرمون خوب ور نمیاد) بعد همه آرد رو اضافه کرده خمیر رو به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دیم و روشو می بندیم. سپس توی فری که ۵ دقیقه با دمای ۵۰ درجه گرم کردیم قرار می دیم خمیر توی فر خیلی خوب ور میاد. حدود ۴۰ دقیقه بعد خمیرمون عمل اومده است، خمیر رو با دستمون مرتب کرده و هواشو می گیریم.
از خمیر چونه هایی به اندازه نارنگی درست کرده و مثل ویدئو یه نوار بلندی درست کرده و شکل می دیم توی سینی تو یه محیط ولرم روشو پوشونده و ۲۰ دقیقه استراحت می دیم. استراحت توی سینی برای نرم شدنش خیلی مهمه بعد روش زرده تخم مرغ مالیده و کنجد پاشیده و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه بالا و پایین تا وقتی که طلایی بشه می پزیم.
نوش جان😍😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پوآچای بافت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)