رضیم
رضیم
طرز تهیه پیتزا لقمه ای

موارد لازم + طرز تهیه

🍕مواد لازم پیتزا لقمه ای👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
۱ استکان آب ولرم
نصف لیوان روغن مایع
۱ ق م شکر
۱ پاکت خمیر مایه (۱۰ گرم)
۴ لیوان آرد
۱ ق م سرخالی نمک
‌‌
🍕برای سس👇🏻
۱/۵ ق غ رب
نصف استکان آب
۴ ق غ روغن مایع
آویشن
نمک
‌‌
🍕برای روش👇🏻
سوسیس
سوجوک
۲ عدد فلفل سبز
پنیر چدار رنده شده
ذرت
زیتون
(هر موادی دوست داشتین می تونین استفاده کنین)
‌‌‌
🍕طرز تهیه👇🏻
توی ظرفی شیر، آب، روغن مایع، شکر و خمیر مایه رو ریخته و هم می زنیم. آرد رو به صورت کنترل شده اضافه و یه خمیر نرم ورز می دیم. روی خمیرمون رو با سلفون می بندیم و با یه دستمال تمیز روش رو می پوشونیم و ۳۰ دقیقه بهش استراحت می دیم تا به عمل بیاد.
مواد روش رو کوچیک خرد میکنیم فلفل ها رو هم کوچیک خرد میکنیم .خمیر به عمل اومده رو روی پیشخوان گذاشته و به دو قسمت تقسیم میکنیم بعد خمیرمون رو با کمک وردنه طوری که خیلی کلفت نباشه باز میکنیم و با لیوان به شکل دایره قالب میزنیم خمیر باقی مونده رو جمع کرده و روش رو میبندیم سپس خمیرهایی که رو قالب زدیم توی سینی که کاغذ روغنی توش پهن کردیم میچینیم .خمیر باقی مونده رو دوباره باز کرده و با لیوان قالب میزنیم. من با این مقدار ۲ سینی پیتزا درست کردم .برای سس مواد سس رو توی قابلمه کوچیک ریخته و ۵ دقیقه میپزیم و بعد اینکه خنک شد با کمک لیسک روی خمیرها میمالیم . سپس پنیر چدار رنده شده رو روش ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰_۲۵ دقیقه میپزیم . وقتی روی پیتزاهامون کمی سرخ شد آمادست.
نوش جان❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پیتزا لقمه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی