رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🍕مواد لازم پیده پیتزایی👇🏻
۱/۵ لیوان شیر ولرم
۳ ق غ روغن مایع
نصف پاکت خمیر مایه خیس
۱ ق چ شکر
۱ ق م نمک
تقریبا ۴ لیوان آرد (کنترل شده می ریزیم)

🍕برای سس👇🏻
۲ عدد گوجه فرنگی رنده شده
۲ حبه سیر
۲ ق غ رب گوجه فرنگی
۳ ق غ روغن مایع
۱ ق م آویشن
نمک

🍕برای روش👇🏻
سوجوک (سوسیس)
گوجه فرنگی
فلفل دلمه
ذرت
پنیر چدار رنده شده

🍕طرز تهیه👇🏻
برای خمیر داخل ظرفی شیر و شکر رو می می‌ریزیم بعد اینکه خمیر مایه رو حل کردیم روغن مایع و نمک رو اضافه می کنیم و در آخر آرد رو کنترل شده می ریزیم یه خمیر خیلی نرم که به دست بچسبه ورز می دیم . روی خمیر سلفون می کشیم تقریباً ۴۰ دقیقه استراحت می‌دیم تا عمل بیاد.
در این فاصله سس رو آماده می‌کنیم داخل تابه ی سس، روغن و رب رو ریخته کمی تفت می دیم بعد دیگر مواد رو اضافه کرده ۲_۳ دقیقه می پزیم . سس پخته شده رو می ذاریم خنک بشه خمیر عمل اومده رو روی پیشخوان قرار داده و یکم دیگه ورز می دیم بعد چونه هایی رو جدا می کنیم هر چونه رو به صورت طولی باز کرده از کناره هاش به شکل پیده می بندیم خمیر ها را داخل سینی فر می چینیم سس خنک شده رو قسمت داخلش می مالیم بعد پنیر رنده شده ، سپس دیگر مواد مورد نیاز رو روش قرار می دیم و در آخر کناره هاش زرده تخم‌مرغ مالیده داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می پزیم.
وقتی که پیده ها کم موندن بپزن از فر بیرون آورده روش یه کم دیگه پنیر رنده شده می ریزیم دوباره داخل فر می ذاریم وقتی پنیرها ذوب شدن از فرد در میاریم و سرو می کنیم.
نوش جان❤😻

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پیده پیتزایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی