رضیم
رضیم
طرز تهیه پیراشکی گوشت

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه پیراشکی گوشت

متن ویدئو طرز تهیه پیراشکی گوشت

سلام به شما عزیزای دل

امروز میخوام براتون یک خوشمزه جذاب درست کنم پیراشکی گوشت و پنیر . بریم سراغش تا درستش کنیم. خب دوستان قبل از اینکه کارمون رو شروع کنیم تمام مواد اولیه واسه ی تمام ویدیوها توی توضیحات هست. یک توضیحم درباره پیراشکی بدم که پیرشکی ها رو شما اون خمیرش مهمه و مغزش رو می تونید با هر چیزی پر کنید و انواع و اقسام سبزیجات و گوشت قرمز و گوشت سفید هرچیزی که فکر می کنید طعمش براتون جذابه فقط یک نکته داره از مواد خام نمیتونید درون پیراشکی استفاده کنید باید حداقل نیمه آماده یا تمام پخت باشه چون پیراشکی تایم پختش خیلی کوتاهه خیلی مواد نمیپزه هم داخل فر می تونید استفاده کنید و هم به صورت سرخ کرده می تونید استفاده بکنید من امروز میخوام پیراشکی رو داخل روغن سرخ بکنم. بریم سراغ کار خودمون اینجا امروز گوشت چرخ کرده – فلفل سیاه – نمک – زردچوبه – روغن به همراه پنیر پیتزا و یک کوچولو رب – پیازایی که نگینی خرد شدند به همراه فلفل دلمه ای که من از دو رنگ زرد و سبز استفاده کردم شما می تونید از رنگ های دیگه استفاده کنید و خمیر پیراشکی که آموزش خمیر رو گفتم .

این خمیر رو می تونید درست کنید تقریباً تا دو هفته شما میتونید بازش کنید برشش بدید گرد گرد و داخلش آرد بپاشید و بزارید داخل فریزر از قبل هم می تونید نگه دارید. بریم کارمون رو شروع کنیم. کارمون رو با سرخ کردن پیاز شروع می کنیم نمک بهش اضافه می کنیم که قند پیازمون آزاد بشه. پیازمون نرم و یکم طلایی که شد گوشت رو بهش اضافه میکنم یک کوچولو نمک یک کوچولو فلفل سیاه اگر کسایی که دوست دارند پیراشکیشون تند بشه میتونند فلفل قرمز هم استفاده کنند ما معمولاٌ چیزایی درست می کنیم که عموم پسند باشند. دیگه شما به سلیقه خودتون می تونید مانور کنید. خب یک نکته هم دقت داشته باشید موادتون که آماده شد حتماً بزارید موادتون سرد بشه روغن اضافش رو بگیرید و بعد باهاش پیراشکی درست کنید مواد داغ داخل پیراشکی نریزید این یک نکته کنکوریشه.

خب الان موقع اضافه کردن رب هستبه جای رب میتونید از سس قرمز یا حتی سس باربیکیو تو این مرحله اضافه کنید که اونم خیلی خوش طعم میشه رب رو قشنگ تفت بدید فلفل ها رو هم اضافه می کنیم خیلی غذای ساده و راحتیه و خمیرای آمادش هم توی بازار هست و می تونید استفاده بکنید اوناهم بعضی از شرکت ها کیفیت های خوبی دارند خیلی سریع تر مخصوصاً کسایی که وقت ندارند خمیرش رو درست بکنند خودشون ولی خمیری که توی خونه درست می کنید یک طعم و لذت دیگه دارد. خب مواد داخل پیراشکیمون آماده هست بریم سراغ پیراشکی هامون رو بپیچیم خمیرش رو باز می کنیم خب میخوام روی این تخته خمیرم رو باز کنم اول یکم تخته با وردنه رو چرب می کنم آردم می تونید بزنید من دیگه حقیقتاً اینجا رو یه خورده تر و تمیز کرده بودم که دیگه نمی خواستم آرد رو بیارم وسط کار.

خب یک چونه از خمیرم بر می دارم یک قالب انتخاب کنید برای خودتون من یک کاسه رو انتخاب کردم که توش بخوام قالب بزنم یک چیز گرد. خب خمیر رو باز می کنیم خیلی هم خمیرتون رو نازک نکنید باید تقریباً یک چیزی نزدیک 2 تا 3 میل ضخامت داشته باشد خب کاسه رو میزاریم رو خمیر یک دونه قشنگ از وسطش قالب میزنیم با یک دونه چاقو دورش رو بکشید و تمیز بکنید. از این پیراشکی از وسط یه خورده رو به بالاتر موادتون رو بریزید. پیراشکی هاتون رو هم بیش از اندازه برش نکنید چون همین کار باعث میشه پیراشکیتون از هم باز بشه یک کوچولو پنیرم می زاریم داخلش از لبه بلند می کنیم میاریم جلو و خمیرتون رو بکشید اصلاً نگران پاره شدنش نباشید اگر ضخامتش رو درست در آورده باشید. خب اینجا لبه پیچیدن لبه پیراشکی چند مدل هست. آسون ترین این هست که شما با یک چنگال شروع کنید بزنید اون دو تا لبه رو انگار به هم میدوزه . یک مدل دیگر هم هست که با دست حال بشگون بشگون بگیرید بچرخونید.

بریم سراغ روش با چنگال نگاه کنید از این گوشه شروع می کنید با چنگال روی خمیر می کشید دور تا دور آماده هست که یک روغن داغ داشته باشید و بزارید توی روغن. بریم یکی دیگه هم درست کنیم خب اون قالب اولم خیلی بزرگ بود و یک قالب کوچیک تر برداشتم پیراشکی خیلی بزرگ هم باشه خیلی خوشگل نمیشه یک همچین قالب گرد کوچیکی برداشتم یک دایره سوا می کنیم حالا این رو بلند می کنیم میاریم توی دستمون می گیریم این کار نیاز به یک خورده تمرین داره نگاه کنید از این گوشه آخری این رو بشگون می گیریم یک دور می چرخونید میارید روی بعدی از بغلی می گیری میای روی بعدی یعنی عین یک ریسمونی که تا انتها داری ادامه میدی اینم میشه یک مدل از اون پیراشکی که می تونید درست کنید. مثلاً می تونید مواد رو بریزید از چهار طرف بیارید بالاش رو بپیچید حالت بقچه ای درست کنید حالت توپ درست کنید خیلی مدل ها هست که می تونید درست کنید حالت اشکال که برای بچه ها میتونه خیلی جذاب باشد .

خیلی مدل های مختلف می تونید اجرا کنید بریم که توی روغن سرخشون کنیم باید روغنتون داغه داغ باشه یک روغن نسبتاً زیادی می خواد و شروع می کند به پف کردن خیلی هم خوشگل میشه پیراشکی ها رو قشنگ بزارید طلایی بشه از هر دو طرف. من یک دستمال گذاشتم زیرش که هم یه خورده جلوه خوبی بشه هم روغنش رو بگیره و اطرافش رو با سبزی و سس کچاب تزئین می کنیم. واقعاً اون خمیری که خودتون درست می کنید یک چیز دیگه است اون تازگیش اون همه چیش رو حساب و کتاب بودنش خیلی مهمه.

طرز تهیه پيراشكي گوشت

طرز تهیه پيراشكي گوشت

🌮مواد لازم👇🏻
۲ عدد تخم مرغ (زرده یکی از تخم مرغها رو برای روش جدا میکنم)
۱ لیوان ماست
نصف لیوان روغن مایع
۱۰۰ گرم کره نرم شده (و یا مارگارین برای خوشمزه و لذیذ شدنش از روغن حیوانی استفاده میکنم)
۱ ق م سر پر نمک
۲ ق م شکر
۱ پاکت بکینگ پودر
۲ ق غ سرکه
۴ لیوان آرد( الک شده )

🌮مواد داخل پیراشکی👇🏻
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ ق غ روغن مایع
۱ ق چ فلفل سیاه
۱ ق چ پودر فلفل قرمز
نمک
میتونید پیاز هم استفاده کنید

🌮برا روش👇🏻
۱ عدد زرده تخم مرغ
سیاهدانه

🌮طرز تهیه👇🏻
داخل یه قابلمه ای گوشت رو میریزیم تا با آب خودش بپزه بعد این که آبش رو کشید سه قاشق غذاخوری روغن مایع میریزیم و گوشت رو تفت میدیم و سرخش میکنیم بعد اینکه کامل سرخ شد از روی اجاق برمیداریم و ادویه ها و نمک رو اضافه میکنیم و میذاریم خنک بشه.
برای خمیر همه مواد به غیر از آرد رو داخل ظرفی مخلوط کرده سپس آرد الک شده رو به میزان کنترل شده اضافه میکنیم و به خوبی ورز میدیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد سپس به اندازه نارنگی چونه خمیر رو جدا و بازش می کنیم و طبق ویدئو با دست مواد رو داخل خمیر ریخته و شکل میدیم و روش رو با لیسک زرده تخم مرغ میمالیم و سیاه دانه میریزیم و داخل سینی فرمون کاغذ روغنی پهن کرده و پیراشکی هامون رو توش می چینیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم.
نوش جان❤

طرز تهیه پيراشكي گوشت و اسفناج با پنير 

پيراشكي گوشت و اسفناج با پنير 

براي درست كردن خمير من با دستور خمير پيتزا كه تو پيجم هست استفاده كردم براي همين دوباره تايپ نكردم😅و اما مواد مياني..
گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم
پياز ١ عدد
سير ٢ حبه
قارچ ٢٠٠ گرم
اسفناج ٢٠٠ گرم
پنير خامه اي حدودا ١٠٠ گرم
پنير پيتزا مقدار لازم
زردچوبه،فلفل سياه و قرمز،اويشن،پودر سير،پودر پياز به ميزان لازم
طرز تهيه:
براي درست كردن مواد مياني ابتدا گوشت چرخ كرده و پياز و سير و ادويجات رامخلوط و تفت ميديم سپس قارچ را اضافه كرده و ميزاريم كنار تا سرد بشه،بعد خمير را توسط كاسه به اندازه كف دست برش زده و حالا اول مقداري پنير خامه اي روي يك طرف خمير ميكشيم بعد روي پنير خامه اي مقداري اسفناج خرد شده (خام) ميريزيم بعد روي اسفناج ها گوشت چرخ كرده و بعد پنير پيتزا بعد نصف خمير را روي مواد مياريم و ميپيچيم يا با سر چنگال مدل ميديم و خمير را محكم ميكنيم و در روغن سرخ يا در فر البته اگر در فر ميزاريم روشو مقداري با روغن چرب ميكنيم وبعد گريل ميكنيم من خودم از فر استفاده كردم ورژن رژيمي 😊👌🏻درست كنيد و لذت ببريد از طعمش عاليهههه

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پیراشکی گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *