رضیم
شماره دستور پخت: 2215
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

سلام دوستای عزیزم
حال و احوالتون چطوره؟
خب یخورده بریم سمت غذاهای سنتی ؛
بوقلمون از جمله غذاهای خوشمزه ایه که بسیار سالمتر از مرغه و خواص زیادی هم داره،هر از گاهی اگر تو برنامه غذاییمون قرارش بدیم و جایگزین گوشت های دیگه کنیم عالیه👌
.
نحوه درست کردنش رو هم اگر درست طبخ کنید خیلی خوشمزست
مواد لازم چلو بوقلمون:
ران بوقلمون ۱ عدد
پیاز ۲ عدد درشت
زعفران ۱/۲ فنجان
چوب دارچین
نمک و فلفل وزردچوبه
سیر ۱ حبه
کرفس یا برگ بو یک تکه
طرز تهیه:ابتدا ۱ عدد پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.سپس در این مرحله پیازها را کف قابلمه پخش می کنیم، ماهیچه بوقلمون روی پیاز سرخ شده قرار می دهیم. در ادامه ۱ عدد پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به صورت پخش روی ماهیچه ها می ریزیم،در این مرحله سیر را رنده می کنیم و به همراه کرفس یا برگ بو و چوب دارچین داخل قابلمه می ریزیم در ادامه درب قابلمه را به طور کامل می بندیم و بدون اضافه کردن هیچگونه آبی، اجازه می دهیم ماهیچه ها با حرارت بسیار ملایم سرخ شوند.هر چند دقیقه یک بار دسته های قابلمه را می گیریم و کمی انرا تکان می دهیم تا مواد درون قابلمه جا به جا شود، نیاز به باز کردن درب قابلمه نیست. در ادامه پس از گذشت یک ساعت و ۳۰ دقیقه درب قابلمه را باز می کنیم. در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه خود به قابلمه اضافه می کنیم و مجددا درب قابلمه را به صورت کامل می بندیم. حالا مجددا اجازه می دهیم که ماهیچه با حرارت بسیار ملایم بپزند،در این مرحله هر ۳۰ دقیقه یک بار قابلمه را کمی تکان می دهیم و به هیچ وجه درب قابلمه را باز نمی کنیم. حدودا ۳ ساعت دیگر زمان برای پخت ماهیچه نیاز است. در پایان ماهیچه بوقلمون را به همراه کته زعفرانی سرو می کنیم.
پ ن:پخت بوقلمون حداقل ۳ ساعت زمان نیاز داره تا کاملا پخته و لطیف شود من حدودا ۴/۵ ساعت گذاشتم
پ ن:بچه ها من ران بوقلمون رو از شب قبل با آب نمک مزه دار کردم که به این ترتیب بوی زهمش گرفته میشه یه کاسه آب بردارید و توش مقداری نمک بریزید و بعد ران را توی آب نمک بزارید و فرداش این مراحل رو تکرار کنید.
زعفران بسیار در طعم بوقلمون تاثیر داره پس با دست و دلبازی استفاده کنید.

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه چلو بوقلمون

  1. شکیبا

    من ۳بار با همین دستور پخت درست کردم خیلی خوشمزس ممنونم♥️

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)