رضیم
رضیم
طرز تهیه کرانچی (چیپس) پاستا

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کرانچی (چیپس) پاستا

متن ویدئو طرز تهیه کرانچی (چیپس) پاستا

سلام دوستان عزیز امروز اومدیم که با هم پاستای کرانچی رو که یک میان‌وعده بسیار خوشمزه و سالم برای بچه‌هاست رو تجربه کنیم. با من همراه باشید.

ما برای درست کردن کرانچی پاستا که مورد تقاضای خیلی از دوستان مخاطبانمون بوده که غذا و پیش‌غذا برای کودکان هم در نظر بگیریم، علی‌الخصوص بعد از اینکه تعطیلات تابستونی می‌رسه، بچه‌ها تنقلات زیاد از مامانا تقاضا می‌کنند. من این کرانچی پاستا رو بخاطر سلامتش نسبت به کرانچیای بیرون گفتم که در خدمتتون باشم.

مثل همه پاستاها ماکارونی‌هایی که درست می‌کنیم، اول آب رو گذاشتیم جوشیده، بعد از جوشیدن خیلی‌ها نمک، روغن اضافه می‌کنن، همینجور که شما به روش من عادت دارید، من هیچ چی اضافه نمی‌کنم و الان حدود 250 گرم پاستا، این فرمش اینجوریه حالا شما هر مدلی که بچه‌ها دوست داشتن، لوله‌ایاش مثلا اینا که حالت نیم‌هلال داره اونا هم قشنگن. هر کدوم رو پسندیدین، اونو میریزیم داخل آب. اینو ریختیم داخل آب جوش منتظر می‌مونیم تا حدودا می‌دونید دیگه شما ماکارونی‌های فرمی کلا زمان بیشتری نسبت به ماکارونی‌های دیگه می‌بره، حدودا 10 تا 12 دقیقه براحتی من باید منتظر بمونم تا آماده بشه و آبکش کنم و بقیه موارد رو در خدمتتون باشم.

اما تا زمانی که این داره می‌جوشه، من در رابطه با ادویه‌هاش یه توضیحاتی خدمتتون عرض می‌کنم.

4 قاشق غذاخوری سرپر من اینجا آرد گندم دارم. همون شما می‌تونید از آرد شیرینی‌پزی هم استفاده کنید. تفاوتی نمی‌کنه. داخل ظرف بزرگ‌تری می‌ریزم.

1 قاشق چایخوری پاپریکا

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری پودر پیاز

1 قاشق چایخوری پودر سیر (می‌تونید این مقادیر رو اگه یه موقعی مورد پسندتون نبود کم و زیاد کنید.)

یک مقدار بیشنر از نوک قاشق چایخوری فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری زردچوبه

1 قاشق چایخوری هم نمک

مواد رو خوب با هم مخلوط می‌کنیم و منتظر می‌مونیم تا پاستاهامون آماده بشن.

همینجور که دارید می‌بینید پاستاهای ما آماده شده و الان زمانیه که ما باید آبکش کنیم. من آبکشش می‌کنم و باز در خدمتتون هستم. پاستاها رو آبکش کردیم، آوردم خدمتتون، ببینید سعی کردم که آبش بره. با همه اینا باید توی دستمال نخی آشپزخونه بریزم و یک مقداری خشکش کنم. من توی این پارچه نخی آشپزخونه اینا رو می‌ریزم. خب اینا رو ببینید، پاستاهارو ریختم داخل سنی و با طرف دیگه یه مقدار خیلی کمی بهش فشار می‌دم که آب اضافیش گرفته بشه. الان دیگه آب اضافیش تقریبا گرفته شده. روغن رو می‌ذاریم خوب داغ بشه. طریقه به اصطلاح سرخ کردنش تقریبا مثل سیب‌زمینیه. فقط تفاوتش اینه که من می‌زنم داخل این پودرایی که درست کردیم به عنوان کاور روی اینارو بگیره. ببینید چطور میشه. ما پاستاها رو با همین پودری که خودمون درست کرده بودیم، آغشته کردیم، از داخل ظرف جدا می‌کنیم. تا تمامشون کامل بشه. روغنمونم که داغ شد، شروع می‌کنیم اینا رو یکی‌یکی داخلش ریختن و سرخ کردن.

من سعی می‌کنم آردای اضافیش، چون می‌دونید آرد اضافی تو روغن زود می‌سوزه، ازش جدا بشه تا این اتفاق واسش نیفته. همینطور که می‌بینید تقریبا این مقدار پودر سوخاری که ما برای این درست کردیم برای همین مقدار 250 گرم کفایت می‌کرد. یه چیزی حدود یه قاشق تهش مونده. تمام پاستاها را به موادی که داشتیم آغشته کردیم. حالا نوبت اینه که روی این یه مقدار نمک به اندازه دلخواه بریزیم. این سه تا موردی که من دارم اضافه می‌کنم، کاملا دل بخواهیه، اما خب اگر بریزید، الان می‌بینید چه تغییری ایجاد می‌شه. یک مقداری نمک می‌ریزیم. فلفل قرمز اگر می‌خوایم که تند شه می‌ریزیم و رنگ مجاز خوراکی رو که لوازم قنادی‌ها می‌فروشن. نارنجیشو می‌ریزیم. هرچقدر که خودمون مایل بودیم بهش اضافه می‌کنیم که رنگش متفاوت شه. خب اینجا نمک رو هم همینجور به اندازهای که خودمون، شاید دوس داشته باشیم شبیه کرانچی‌های بیرون شورتر بشه.

الان دیگه اینا آماده است. ما می‌تونیم به روغنمون که داغ شده اضافه کنیم. نشانه داغ شدن روغن اینه که وقتی ما یکی از اینهارو انداختیم. بعد از یه ذره جوشیدن میاد بالا. ببینید اتفاقی که داره می‌افته. خب من الان یه مقداری از اینارو می‌ریزم داخل روغن، تا حدی می‌ذاریم سرخ بشه که کاملا صدای قیریچ‌قریچشو زیر دندونمون احساس کنیم. یعنی خشک خشک میشه. به این اندازه که دیدید کاملا سرخ شد و یدونش رو امتحان کردید و اون خشکی رو توش کاملا متوجه شدید، اینارو بردارید و بقیه مواد رو سرخ کنید. من همین‌طور اینو ادامه ‌می‌دم و سرخ می‌کنم، برای سرو حتما در خدمتتون هستم.

پاستای کرانچی ما آماده سرو شد. آوردیم خدمتتون. امیدوارم که شما هم از این ویدیو خوشتون بیاد. اگر از این ویدیو راضی بودید، لطفا کانال رازهای آشپزی رو به دوستان و عزیزانتون معرفی کنید. لایک و کامنتم فراموشتون نشه. هر کجای دنیا هستید خدا یار و نگهدارتون باشه. به خدا می‌سپارم. خداحافظ.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کرانچی (چیپس) پاستا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی