رضیم
شماره دستور پخت: 3182
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 1)

🍎مواد لازم کورابیه سیب👇🏻
۲۵۰ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
نصف استکان روغن مایع
۳ ق غ ماست
۱ استکان پودر قند
۱ ق چ بکینگ پودر
به مقدار لازم آرد (تقریبا ۴_۴/۵ لیوان)
‌‌
🍎برای مواد داخلش👇🏻
۴ عدد سیب
۲ ق غ شکر
۲ ق چ دارچین
‌‌
🍎برای روش👇🏻
پودر قند

🍎طرز تهیه👇🏻
ابتدا مواد داخلش رو آماده می کنیم برای این کار اول سیب هارو پوست کنده و رنده می کنیم سپس داخل تابه می ریزیم و روش شکر و دارچین ریخته و تا وقتی که سیب ها آب بندازن و نرم بشن ۱۵ دقیقه پخته و اجازه می دیم خنک بشه.
برای خمیر، کره ی تو دمای محیط نرم شده و بقیه مواد خمیر رو توی ظرفی ریخته و ورز می دیم بعد خمیر رو مثل تصویر شکل داده و داخل سینی می چینیم. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که روش کمی طلایی بشه می پزیم بعد از فر در آورده و اجازه می دیم خنک بشه. در نهایت روش پودر قند می پاشیم و سرو می کنیم.
نوش جان😻❣🍎

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 2)

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 2)

🍎مواد لازم👇🏻
۲۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده
۱ استکان روغن مایع
۲ ق غ ماست
۱ عدد تخم مرغ
۱ استکان شکر
۱ ق چ بکینگ پودر
تقریبا ۵ لیوان آرد استفاده کردم (شما کنترل شده بریزید)

🍎برای مواد داخلش👇🏻
۵ عدد سیب
۵ ق غ شکر
۲ ق م دارچین
۱ استکان گردوی خرد شده

🍎برای روش👇🏻
۱ عدد سفیده تخم مرغ
بادام پرک

🍎طرز تهیه👇🏻
سیب ها رو پوست کنده و رنده می‌کنیم بعد شکر و دارچین رو اضافه می کنیم و روی اجاق تا وقتی که آبش رو بکشه می پزیم سپس گردوی خرد شده رو اضافه کرده و هم می‌زنیم و زیر اجاق رو خاموش می کنیم.
برای درست کردن خمیر، به غیر از آرد همه مواد لازم رو داخل ظرف مناسبی می ریزیم و خوب هم می زنیم سپس آروم آروم آرد رو اضافه کرده و یه خمیر به نرمی لاله گوش به دست میاریم. خمیر مون رو به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و مابین دو کاغذ روغنی به ضخامت یک سانتی متر بازش می‌کنیم با قالب تارت کوچیک یا با یه لیوان به شکل گرد قالب می زنیم و توش از مواد سیبی گذاشته و می بندیم بعد توی سینی فری که کاغذ روغنی پهن شده قرار می دیم روش سفیده تخم مرغ مالیده و بادام پرک می پاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که کمی طلایی بشه می پزیم بعد از خنک شدن روش پودر قند پاشیده و سرو می کنیم.
نوش جان🍎❤🙈💫

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 3)

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 3)

🍎مواد لازم👇🏻
🍎برای خمیر👇🏻
۲۵۰ گرم کره
۱ استکان روغن مایع
۱ لیوان پودر قند
۱ عدد تخم مرغ (سفیده برای روش)
۳ ق غ شیر
۱ پاکت وانیل شکری
۱ پاکت بکینگ پودر
۱ استکان نشاسته
تقریبا ۵_۵/۵ لیوان آرد

🍎برای مواد داخلش👇🏻
۴ عدد سیب
۱/۵ ق م دارچین
۳ ق غ شکر
۱ استکان فندق خرد شده یا گردو

🥜برای روش👇🏻
۱ عدد سفیده تخم مرغ
بادام پرک

🍏طرز تهیه👇🏻
ابتدا سیب ها رو پوست کنده و رنده می کنیم سپس بهشون شکر اضافه کرده و تفت می دیم سیب ها رو کمی می پزیم تا آبشو بکشه سپس می ذاریم خنک بشه بعد از این که خنک شد داخلش فندق یا گردو، و دارچین اضافه می کنیم.
بعد خمیر رو ورز می دیم. (آرد رو کنترل شده اضافه می کنیم) خمیر رو به شکل دلخواه قالب زده و وسطش مواد سیبی رو می ذاریم و شکل می دیم در نهایت توی فر با دمای ۹۰ درجه تا وقتی روشون طلایی بشه می پزیم.
نوش جان😻❣💫

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 4)

طرز تهیه کورابیه سیب (روش 4)

🍎مواد لازم👇🏻
۱۵۰ گرم کره یا مارگارین به دمای محیط رسیده
۱ عدد تخم مرغ
نصف استکان روغن مایع
۱/۵ ق غ ماست
۱ استکان نشاسته
۱ استکان پودر قند
۱ پاکت وانیل شکری
۱ پاکت بکینگ پودر
۳/۵ لیوان آرد

🍏برای مواد داخلش👇🏻
۳ عدد سیب
۳ ق غ شکر
۱ ق غ دارچین
نصف لیوان گردوی خرد شده

🍎طرز تهیه👇🏻
ابتدا سیب ها رو رنده کرده و داخل تابه ای می‌ریزیم شکر رو اضافه کرده و هم می‌زنیم و می‌پزیم بعد دارچین و گردو رو اضافه کرده و از روی اجاق بر می‌داریم تا خنک بشه سپس گردو رو اضافه کرده و هم می‌زنیم.
برای خمیر به غیر از آرد همه مواد رو داخل ظرفی ریخته و خوب ورز می دیم سپس آروم آروم آرد رو اضافه کرده و ورز می‌دیم. من ۳/۵ لیوان آرد استفاده کردم حداکثرش باید ۴ لیوان باشه.
خمیر رو خوب جمع کرده و به دلخواه شکل می‌دیم. میتونین مثل ویدئو شکل بدین. بعد توی سینی کاغذ روغنی پهن شده می چینیم توی فر با دمای ۱۹۰ درجه بالا و پایین تنظیم تا وقتی که روش کمی طلایی بشه می پزیم بعد از اینکه از فر درآوردیم می‌ذاریم خنک بشه و در نهایت روش پودر قند می پاشیم و سرو می‌کنیم.

نظر خود را بیان کنید

3 دیدگاه برای طرز تهیه کورابیه سیب

  1. فرحان (خریدار محصول)

    عالیه دستتون درد نکنه 😋 👌🏻 😍 🙏🏻

  2. محسن (خریدار محصول)

    دلمون رو بردی که????????????????

  3. مهر نوش (خریدار محصول)

    به به حتما امروز درستش میکنم ???? ???? ???? ????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی