رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک اسفناجی ترکیه

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۴ عدد تخم مرغ
۲) ۱ لیوان شکر
۳) ۲ لیوان آرد
۴) یک لیوان چایخوری روغن مایع
۵) ۱۰ گرم بکینگ پودر
۶) نوک ق.چ وانیل
۷) یک لیوان اسفناج ( فقط برگهاش )
۸) ۲ لیوان شیر برای خیس کردن کیک
۱۰) پودر نارگیل برای روش

✔ مواد محلبی :

۱) یک لیتر شیر
۲) ۳ ق.غ آرد
۳) ۳ ق.غ نشاسته
۴) نصف لیوان چایخوری شکر
۵) یک بسته پودر خامه قنادی

✔ طرز تهیه :
ابتدا محلبی رو درست کنید که سرد بشه به غیر از پودر خامه ی قنادی تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و محلبی درست کنید سپس بزاید تا کامل خنک بشه به برگ اسفناج کمی شیر یا آب اضافه کنید ( ۳ الی ۴ ق.غ کافی هست ) خوب میکس کنید که کامل یکدست بشه شکر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا رنگش روشن بشه مابقی مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنید ظرف مستطیل شکل رو بردارید روغنی کنید و داخلش از مواد بریزید و به طور مساوی همه جاش پخش کنید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید کیک رو که از فر درآوردید و از داغی افتاد کمی چنگال فرو کنید داخلش شیر سرد رو با قاشق همه ی جای کیک بریزید به محلبی خنک شده پودر خامه ی قنادی رو اضافه کنید و با میکسر درجه ی بالاش خوب میکس کنید و مخلوط کنید و از محلبی روی کیک بریزید و به طور مساوی با قاشق همه جای کیک پخش کنید و در آخر روش رو کامل با پودر نرگیل بپوشانید و داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه سپس سرو کنید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه کیک اسفناجی ترکیه

  1. بَکتاش (خریدار محصول)

    چه خوشمزههههه????????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی