رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک اسفنجی وانیلی

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم
آرد سفید_ یک و نیم لیوان فرانسوی
روغن مایع_ ۱/۲ لیوان
تخم مرغ _ ۴ عدد
شکر _۱ لیوان
آب جوش _نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری

مرحله اول

ظرف کاملا خشک برداشته و چهار عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن ریخته و با همزن آنقدر آن ها را میزنیم تا کاملا کف کرده و جدا شوند.

مرحله دوم
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، این بار زرده های تخم مرغ ها و شکر و روغن را خوب هم میزنیم تا رنگ مایع ما کرم رنگ شده و کش بیاید.
مرحله چهارم
آب جوش را کم کم اضافه میکنیم تا مواد خراب نشوند و با ریسک هم میزنیم.

مرحله پنجم
آرد و وانیل و بکینگ پودر را از الک رد کرده و نصف آن ها را به همراه نصف سفیده ها هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.

مرحله ششم
داخل قالب بیست سانتی متری خود کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را داخل آن میریزیم.

مرحله هفتم

فر را حتما قبل از شروع به درست کردن کیک روشن کنید تا گرم شود، سپس کیک را به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید.

مرحله هشتم
بعد از بیرون آوردن کیک چند دقیقه به آن دست نزنید و صبر کنید کمی خنک شود تا بدون از هم پاشیدن از قالب خارج شود.

امیدوارم از پخت کیکتون نهایت لذت رو ببرید، اگر قراره کیک اسفنجی که پختید رو خامه کشی کنید، اون رو از وسط نصف کنید و سلفون بکشید، اجازه بدید تا فردای اون روز داخل یخچال باشه و بعد خامه کشی کنید.

توجه داشته باشید این کیک به همین صورت و فقط با پاشیدن مقداری پودر قند به اندازه کافی سبک و خوش بافت هست که در کنار یک فنجان چای، تبدیل به یک عصرونه هیجان انگیز بشه، نوش جان.

نظر خود را بیان کنید

4 دیدگاه برای طرز تهیه کیک اسفنجی وانیلی

  1. شادروز (خریدار محصول)

    حرف ندارین، خیلی آموزش ها خوبن 🥰 🙂 😉 😋

  2. درسا

    به به رفتم که درستش کنم 👏🏻 😍

  3. طهورا

    چه عالی، نوش جان👍🏻👍🏻🥰

  4. زمیرا

    لذت بردم????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)