رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک اسفنجی گردویی کشمشی

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

ارد _۱و نیم پیمانه(لیوان فرانسوی)
شیر_یک پیمانه
شکر_۱پیمانه
روغن_۳/۴پیمانه
تخم مرغ _۳ عدد
وانیل_۱ق م
بکینگ پودر _۱ ق چ
پودر گردو _۱/۲ پیمانه
کشمش_۱ پیمانه

مرحله اول
تخم مرغ ها را کامل با همزن، هم زده ،روغن و شکر را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با همزن میزنیم.

مرحله دوم
شیر و پودر گردو و کشمش را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید

مرحله پنجم
داخل قالب کاغذ روغنی انداخته و اماده کنید.

مرحله ششم
کیک را به مدت ۴۰با شعله زیرین فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار و در اخر به مدت ۵ دقیقه شعله بالایی فر خود را روشن کنید و توجه داشته باشید فر حتما باید از قبل به مدت ۲۰ دقیقه گرم شده باشد.

این کیک بسیار خوشمزه و زیباست، میتونید بدون هیچ تزئین دیگه ای کیک رو برش بدید و داخل ظرف مورد نظرتون بچینید و از مهمونای عزیزتون پذیرایی کنید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کیک اسفنجی گردویی کشمشی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)