رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک هویج و گردو

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آرد _۲ لیوان فرانسوی
شکر _یک لیوان
هویج رنده شده_۲ لیوان
گردو_۱/۲ لیوان
روغن_۳/۴ لیوان
شیر_۳/۴ لیوان
تخم مرغ_۴ عدد
جوش شیرین_۱ ق چ
بکینگ پودر _۱ ق چ
وانیل_۱ق م
نمک_نوک ق چ

مرحله اول
تخم مرغ ها و وانیل را داخل ظرفی تمیز و شیشه ای یا استیل ریخته و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید.

مرحله دوم
شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شده و کش بیایند.

مرحله سوم
سپس روغن و شیر را اضافه کنید.

مرحله چهارم
آرد، بکینگ پودر،نمک و جوش شیرین را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم
هویچ ها و گردو را اضافه کرده و با لیسک خوب هم بزنید.

مرحله ششم
داخل قالب خود کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را داخل قالب بریزید.

مرحله هفتم
مواد داخل فر از قبل (به مدت ۲۰ دقیقه) گرم شده به مدت ۴۵ با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

توجه داشته باشید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید زیرا پف کیک خوابیده و سفت میشود.

نظر خود را بیان کنید

6 دیدگاه برای طرز تهیه کیک هویج و گردو

  1. مهرچین (خریدار محصول)

    عالیههههه🥰👍🏻

  2. زری (خریدار محصول)

    کسی درست کرده نظرشو بگه ؟🤩🥰🥰

  3. خوشین (خریدار محصول)

    دلمون ضعف رفت با این عکسایی دیدیم😉

  4. حدیثه (خریدار محصول)

    این طرز تهیه  حرف نداشت????????

  5. ساویس (خریدار محصول)

    دستورپخت بی نظیر بود????????

  6. شانلی (خریدار محصول)

    چقدر لذیذهههه????????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی