رضیم
رضیم
طرز تهیه کیک پرتقالی نارگیلی

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم

آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
شکر _۱ لیوان
پودر نارگیل _نصف لیوان
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ

دستور پخت

مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.

مرحله دوم
شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.

مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

مرحله پنجم
آب پرتقال و رنده پوست پرتقال و پودر نارگیل را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله ششم
فر را از به مدت ۲۰ دقیقه گرم کرده و مواد را داخل قالب ۲۰ که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید و بعد ۳ دقیقه شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شده و بپزد.

نکته
برای تزیین کیک پرتقالی نارگیلی میتوانید روی کیک بعد از خنک شدن مقداری آب پرتقال غلیط شده با شکر ریخته و روی آن نارگیل بپاشید.

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه کیک پرتقالی نارگیلی

  1. الیا (خریدار محصول)

    نووووووووش جان👏🏻😊👌🏻

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)