رضیم
شماره دستور پخت: 226
رضیم
طرز تهیه گوجه پلو

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه گوجه پلو

متن ویدئو طرز تهیه گوجه پلو

سلام وقتتون بخیر، من معراج هستم و برای درست کردن دمی‌گوجه یا استامبولی، دو پیمانه برنج رو باید به مدت بیست دقیقه از قبل خیس کنید. پیاز دو عدد کوچیک، یا یک عدد متوسط، به صورت نگینی ریز، خورد کنید، گوجه فرنگی متوسط پنج عدد که باید یا با روندو، یا با رنده با دنده ریزش، رنده شه.

دو قاشق غذاخوری روغن مایع، و بعد از اون پیازها را داخلش سرخ کنید. برای سیب زمینی استامبولی هم یک عدد سیب زمینی متوسط رو به صورت نگینی اگر خرد کنید کفایت می‌کنه، در نهایت به صورت خورد شده باید یک پیمانه باشه. پیاز که یک مقدار سبک شد، یک قاشق چایخوری زردچوبه، یک قاشق چایخوری فلفل پولبیبر، یا فلفل قرمز، البته تند نباشه، و نهایتا سیب زمینی نگینی که مقدارش یک پیمانه بود اضافه کنید و یک مقداری تفت بدین، بعد از یک دقیقه پوره گوجه رو اضافه کنید. یک پیمانه آب که دقیقا بستگی به مدل برنجتون داره، توضیح میدم بهتون به چه صورت هست، و نمک که دو قاشق چایخوری اضافه می‌کنیم، مقدارش دست خودتونه، بیشتر یا کمتر.

برای طعم بهتر، یک قاشق غذاخوری کره، اگر دوست نداشتید می‌تونید روغن مایع اضافه کنید. اگر خواستین روغن اضافه کنید مقدارش همون دو قاشق غذاخوریه، بعد از اون برنج خیس شده آب گرفته شده رو اضافه کنید. یادتونه گفتم راجع به اون یک پیمانه آب توضیح می‌دم. بعد از این که برنجتون رو ریختید براساس اون قلق دم کردن برنجی که استفاده می‌کنید مثلا برای برنج ایرانی، یک بند انگشت باید آب بالای برنج باشه، بعد از این هم که با حرارت متوسط و در باز، جوشید و آبش داره تمام می‌شه، من برای این که یک ته دیگ خوب داشته باشم، یک قابلمه دیگر رو تهش روغن و زعفرون می‌ریزم، ته دیگ هم براساس ذائقه یا سیب زمینی یا خود برنج، در هر صورت وقتی روغن و زعفرون کم قابلمه می‌ریزید، ته دیگتون بسیار خوشرنگ و زیبا می‌شه.

اون قدر برنجی که تقریبا آبی داخلش نمونده رو منتقل کنید داخل قابلمه، به این صورت برای دم کشیدن بهتر، سه تا فضای خالی باز کنید. در نهایت تا قبل از این که بخار بیفته با حرارت بالا، و بعد از آن حرارت رو کم کنید به مدت پنجاه دقیقه، تا کامل یک ته دیگ طلایی داشته باشید. ممنون که تا این جای ویدیو همراه با من بودید، سابسکرایب یادتون نره، ممنون از حمایت‎های شما، امیدوارم همیشه موفق وپیروز باشید.

نظر خود را بیان کنید

3 دیدگاه برای طرز تهیه گوجه پلو

  1. داتیس

    سریع و خوشمزه????

  2. شیما (خریدار محصول)

    مثل همیشه بی نظیر

  3. حسین

    گوجه پلو با گوشت گوسفندی و بجای اضافه کردن آب با آب یخی گوشت پخته شود ،بی نظیر

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)