رضیم
شماره دستور پخت: 367
رضیم
طرز تهیه خوراک مرغ

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه خوراک مرغ

متن ویدئو طرز تهیه خوراک مرغ

یک مقداری می‎گذاریم یک دستمال مشتی برمیداریم این جوری و این هم از زیر این انگشتمون رد می‎کنیم. می‎ریم سراغ مرغ‎ها برای کندن پوستشون.

البته دستمالتون باید دستمال مخصوص آشپزی باشه و ببینید والسلام تموم شد به همین سادگی ولی اگر میخواین برای رستوران و هیئت، تعداد زیاد برای مرغ نذری، مرغ درست کنید و این که می‎دونید هزینه کندن پوست این‎ها در خارج از کشور خیلی زیاده ولی راهش همینه به همین سادگی کنده میشه، ببینید یک دستمال بندازید و پشت دستمال، به این شکل می‎کنیدش. این دستمال کمک می‎کنه که دیگه دستتون لیز نخوره. سایز مرغاتون برای مرغ نذری سایز درشت باید باشه. این یکی را هم بگیرم، دیگه این بیاد توی دست دیگه لیز نمی‎خوره، کلکش را می‎کنه و تمام میشه.

تاین ازاین، چهار تیکه مرغ دارم، برای این چهار تیکه مرغ. این را بگذارم کنار، دستمالم هم بره کنار. برای این چهار تیکه مرغ یک دونه پیاز میخوایم، برگ بو می‎خوایم، دو تا دونه لیموی عمانی می‎خوایم، یک چوب دارچین، زردچوبه، پودر هل، پاپریکا، فلفل قرمز، و همچنین رب. تخته ام رو بشورم و برگردم. کارم رو با یک پیاز شروع می‎کنم برای هر چهارتا رون مرغ، یک دونه پیاز نیاز داریم، پیازها را هم نیم بند می‎زنیم که خوشگل تر بشه.

این چاقو هم چاقوی دامستوس خودمه و توی وبسایت هستش، لینکش را همین پایین براتون می‎گذارم این چاقوها ست سه تاییه. این چاقو الان یک سال و نیمه داره توی آشپزخونه من کار می‎کنه. ببینید اصلا موقع خورد کردن رحم به چیزی نمی‎کنه. اگه یه چاقوی مادام العمر می‎خواین خیلی چاقوی راه دست و خوبیه ومی‎تونید یک یادگاری هم از کمپانی ما داشته باشید، این از این. میرم حالا سراغ لیمو عمانی، تو این روش مرغ نذری برای بالانس کردن طعمش، نیاز داریم به یک چیز ترش، اون هم لیمو عمانی اما آبلیمو استفاده نمی‎کنیم که بخواد طعمش را زیاد موثر باشه و این لیمو هم طعم ملایمی‎داره.

اولین کاری که می‎کنیم برای این که تلخ نکنه، شروع می‎کنیم هسته‎ها را به این شکل جدا کردن، حالا من بعدا این‎ها را جدا می‎کنم، حتما حتما هم لیمو را بشکافید وقتی که می‎خواین ازش استفاده کنید چون گاهی اوقات می‎بینید که داخلش خرابه. همچنین چوب دارچینمون رو هم دو تیکه می‎کنم. این هم از چوب دارچینمون و میام سراغ برگ بو، برگ بو را خورد نکنید، نیاز به دو تیکه برگ بو داریم.این هم از این، دیگر باقیش رو بریم پای گاز، مرحله به مرحله بهتون آموزش بدم.

این از مرغمون، چربی‎های اضافه رو ازش گرفتم و حالا کاری که می‎کنم برای این که خوش فرم تر بشه، با چاقو یک بار فقط دور این می‎گردونم زیاد هم نمی‎خواد بهش گیر بدین. همین یک مقدار این جوری یک مقدار بگردونید می‎بینید مطمئن بشین کافیه و دومین کاری که می‎کنید یک برش عمقی این داخل ایجاد می‎کنید این جا هم نمی‎خواد، اگر هم دیدید باز نیست چون اکثرا بازه یه برش خطی هم همین جا همین دو تا کفایت می‎کنه، مرغمون رو هم که می‎خوایم سروش کنیم، از روی تاپش می‎گذاریم حالا می‎گذارم برای سرخ شدن و میزان سرخ شدنش را هم بهتون نشون می‎دم.

میزان سرخ شدن فقط باید به همین اندازه باشه، ببینید و دلیلش را هم بهتون می‎گم که چرا، وقتی که مرغ زیاد سرخ بشه، لایه رویی خشک می‎شه از نفوذ مرینت جلوگیری می‎کنه طعم نمی‎گیره، یک بار سرد و گرم بشه، باید بندازیمش دور. بعضی‎ها توی رستوران درست می‎کنن، دو روز سه روز هم نگهش می‎دارن. باید اندازه سرخ کردن به دلایلی که بهتون گفتم به همین اندازه باشه، اون طرفش را هم سرخ می‎کنم و میریم سراغ مرحله بعدی. مرغ‎ها را جدا می‎کنیم و وقتی که جدا کردیم، این روغن را هم می‎بریم دور می‎ریزیمش، چون بوی زهم خیلی زیادی داره، روغن را هم می‎ریزم دور، ظرفم رو می‎شورم و می‎ریم سراغ مرحله بعدی. حرارتمون بالا و نیاز داریم پیازها یک شوک خوب ببینه، ولی صد درصد برشته نشه.

به همین شکل دراومد رنگش قهوه ای شد کفایت می‎کنه. این از این مرحله، میریم سراغ ادویه‎ها، اولین کاری که می‎کنم نمک رو اضافه می‎کنم، یک قاشق و نیم، نمک البته میگم خودتون می‎تونید اندازه بزنید. نمک، زردچوبه اینم یک قاشق چایخوری، فلفل قرمزِ، یک مقداری باید این تند و تیز باشه. نوک قاشق چایخوری و همین طور پاپریکا و این هم کمک می‎کنه بوی زهمش رو بگیره به رنگ دهیش هم کمک می‎کنه. یک قاشق چایخوری و مهم تر از همه برگ بو و لیمو، لیموها را هم تو همین مرحله اضافه می‎کنم و همچنین چوب دارچین. نیاز دارم که ادویه‎ها یک تفت کوچیک بخورن به این مرحله که رسید می‎بینید رنگش کاملا تیره شد. می‎بینید رنگش تغییر کرد و بوی سسمون عالی شد.

حالا رب رو بهش اضافه می‎کنیم رب هم به اندازه دلخواه، بستگی به کیفیت ربتون داره، ببینید حرارت بالااست. یک و دو، حالا رب را هم تفت می‎دم و به اندازه دو دقیقه برمی‎گردم. تنها ادویه ای که تفت نمی‎خوره هل هست، هل را من تفت نمی‎دم. ببینید‎های ریسک هست ببینید یک مقداری ازش بخار بلند میشه. دود نیست البته فکر کنید دودها، این از این، شعله رو کم نمی‎کنید توی مرحله آخر هل را اضافه می‎کنید، هل هم نصف قاشق چایخوری برای هر دو کیلو مرغ، این از این، حالا که اضافه کردین، ببینید چه سس جا افتاده ای من در جا تحویلتون می‎دم. آب صد درصد جوش هم بهش اضافه می‎کنیم.

یک سس مشتی و خوشمزه اضافه شد. آب هم به اندازه ای باید بزنید که مرغ‎ها توش غوطه ور باشه این سس، سس شلیه سس غلیظ نیست. زمان پختش تقریبا پنجاه دقیقه است با حرارت خیلی کم باید اجازه بدین که این‎ها مرغ‎ها داخلش قل بخوره. ببینید الان یک سس جا افتاده من تحویل شما دادم. بعد روغن زیاد غذا را خوشمزه نمی‎کنه. جا افتاده بودن یعنی درست و اصولی عمل کردن. مرغ‎ها را اول چون قراره به این سمت سرو بشه، اول به این سمت می‎خوابونیم داخل سس، یک نیم ساعت دیگه برش می‎گردونیم و روش رو عوض می‎کنیم که هر دو طرف داخل سس، پخته بشن، به هیچ عنوان در ظرف رو باز نمی‎کنیم، نیم ساعت دیگه میایم سراغ مرغ‎ها.

یک مقداری میگذاریم خنک بشه، برای سرو کردنش هم روغنش بیاد روی تاپ. یک کوچولو هم از این روغنش آخر سر برمیداریم برای این جا. این از این، آدم نذری هم می‎خواد بخوره بره خونه جواد جوادی، چون اثر هنری شد. عطر و بوی این مرغ، تمام این خونه را برداشته، بوی اون ترشی لیمو، آب از لب و لوچه آدم راه می‎اندازه، بوی اون هل بوی اون دارچین، دست به دست هم میدن، یک غذای خوشمزه را هم درست می‎کنند.

باید متفاوت باشه غذات با دیگران، اگه می‎خوای همیشه توی دنیای آشپزی موفق باشی، مزه سازی هر آدمی‎عین اثر انگشتش می‎مونه، با آدم بعدی متفاوته، اما تو دنیای آشپزی، بدترین نوع آشپزی اینه که بعضی‎ها رسپی دیگران را دنبال کنند، دو گرم از این، یک گرم از اون، یک گرم، باید غذای خودت را بسازی. ولش کنید.

آقا دم همتون گرم، دوستتون دارم. لینک خرید چاقوها را هم این پایین براتون می‎گذارم یه تعداد محدودی از چاقوهای داسمتوس هم مونده الان هم قیمت‎هاشون وحشتناک بالا رفته، ولی من هنوز قیمت‎های قدیمی‎را گذاشتم،  پیجش هم شش هزار تا فالور داره داخل اینستاگرام، می‎تونید بیاین ببینید ریویوها را بخونید هرکی برده راضی بوده. دمتون گرم، هرجای دنیا هستید شاد و خرم باشید، خدا یار و نگهدارتون.      

نظر خود را بیان کنید

4 دیدگاه برای طرز تهیه خوراک مرغ

  1. کانی (خریدار محصول)

    عجب رسپی ساده و خوشمزه ای بود🙂🥰

  2. نازپر

    بسیار عالی، بریم که داشته باشیم برای تهیه کردن🙂🙂😉

  3. کیجانا

    سریع و خوشمزه👏🏻

  4. آلما

    وای چه ترکیب خوشمزه ای????????????????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی