رضیم
رضیم
طرز تهیه خوراک کوفته‌ ریزه

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه خوراک کوفته‌ریزه

متن ویدئو طرز تهیه خوراک کوفته‌ریزه

سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه امروز می­خواهیم براتون یه خوراکی درست کنم که خیلی خوشمزه است خوراک کوفته ریزه.

سیب­زمینی سرخ کرده، گوجه گیلاسی، پیاز سرخ کرده و کوفته ریزه سرخ شده.

بریم که باهمدیگه این کوفته ریزه خوشمزه رو درستش کنیم.

سیب­زمینی: 1 کیلو

گوشت چرخکرده: نیم کیلو

نمک: به میزان لازم

گوجه گیلاسی: 250 گرم

پیاز خرد شده: 1 عدد

خوب سیب­زمینی را پوستشونو گرفتم و ریختم داخل این کاسه آب را ریختم روش چون که سیب­زمینی را که زمانی که پوستشون رو می­گیریم اگر که بلافاصله نشوریم و نریزیم داخل آبکش و سرخش نکنیم سیاه میشه ببینید با اینکه من سریع اینکار و کردم یک مقدار داشت سیاه می­شد و  یک لیمو را از وسط نصفش کردم یک مقدار آبشو ریختم رو این سیب­زمینی­ها که سیاه نشه به دلیل اینکه وقت ویدیو گرفته نشه من سیب­زمینی رو از قبل پوستش رو گرفتم و الان مدل می­دم به سیب­زمینی با چنگال ببینید دفعه قبل با پوست این کار و کردم و الان پوستشو گرفتم دارم  فرم بهش می­دهم ببینید .

با چنگال فرم بهش می­دم خوب همه رو من به این ترتیب فرم سیب­زمینی را بهش دادم و آن لیمو رو از توش برمی­دارم و اینو می­ریزیم داخل آبکش بعد خشکش می­کنم سیب­زمینی­ها رو گوشت چرخکرده رو من نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودرتخم­گشنیز و یک مقدار خرد شده گوجه خشک رو مخلوط کردم به این گوشت چرخکرده خوب ورزش دادم یک روز کامل گذاشتم داخل یخچال بمونه قشنگ مزه­دار بشه و بعد بپزم من این کارو از قبل انجام و دادم و الان کوفته ریزه­ها را قلقلش می­کنم بعضی­ها آرد می­ریزین، پودر سوخاری می­ریزین اگر که شما خوب و قشنگ ورزش بدید و بعدش بزارید داخل یخچال یک ساعت استراحت بکنه اگر یک روز کامل بزارید خیلی خوبه اگر هم که وقت نداشتید یک ساعت استراحت کنه کوفتتون اصلا باز نمیشه و اگر عزیزانی که تازه شروع کردن به آشپزی می­ترسن که کوفتشون باز بشه یک دونه سیب­زمینی را با رنده ریز رنده کنید با رنده ریز که رنده کردید قشنگ به صورت پوره دربیارید و بعد اونو مخلوط کوفتتون بکنید کوفته­ها را اینطوری آمادش کردم میزارم کنار، سیب­زمینی­ها رو آبشو خالی کردم یک مقدار گذاشتم آبش رفته و یک مقدار نمک بهش اضافه می­کنم .

به این شکل این هم بهتون بگم که داخل کوفته زمانی که مزه­دارش کردم 2 قاشق غذاخوری آبلیمو هم بهش اضافه کردم گفتم تا یادم نرفته بهتون بگم خوب ماهی­تابه را گذاشتم رو حرارت خیلی بالا و روغن رو داخلش می­ریزم می­زارم روغن کاملا داغ داغ بشه زمانی که روغن داغ شد سیب­زمینی را داخلش می­ریزم بعد از سیب­زمینی پیاز­ها را سرخ می­کنیم خوب کافی هستش پیازها را می­کشم داخل ظرف کوفته رو می­ریزم روغنش و خالی کردم یک مقدار خیلی کم کره آب شده داشتم ریختم و الان سیب­زمینی رو اضافه می­کنم و همینطور کوفته­ها رو می­ریزم شما می­تونید از همون روغنی که باهاش سرخ کردید یک مقدارشو باهاش اینکارو بکنید اما من کره آب شده داشتم از قبل اونو بهش اضافه کردم هیچ فرقی نداره گوجه­ها رو اضافه می­کنم و همینطور پیاز سرخ شده رو ده دقیقه اینطوری میزارم آروم آروم با حرارت خیلی کم دم بکشه مثل برنج و یک مقدار آبلیمو رو بهش اضافه می­کنم .

دوستان نازنینم خوراک کوفته ریزه آماده شد بفرمایید نوش جان امیدوارم که خوشتون بیاید شماهم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید ویدیو را لایک کنید و کانال را subscribe کنید تا ویدیوی بعدی خدانگهدار.

طرز تهیه کوفته‌ ریزه رضیم

طرز تهیه کوفته‌ ریزه رضیم

کوفته ریزه یکی از انواع غذاهای لذیذ ایرانی است که با دستور پخت­های مختلفی تهیه می­شود. برای مشاهده این آموزش آشپزی با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوفته ریزه برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا و کاری به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

مواد لازم برای سس

رب انار ½ پیمانه
آب گوشت ۲ پیمانه
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
انار دان شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کوفته ریزه

مرحله اول

برای تهیه کوفته ریزه مجلسی ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می­کنیم سپس آب اضافی آنها را خارج می­کنیم. در مرحله بعد پیاز آبکش شده را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک فلفل سیاه و زردچوبه به یک کاسه بزرگ اضافه می­کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه پودر سوخاری، پاپریکا و ادویه کاری به کاسه اضافه می کنیم و با دست مواد را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می­دهیم تا کاملاً یکدست و چسبناک شوند سپس روی کاسه را سلفون می­کشیم و در یخچال می گذاریم.

مرحله سوم

بعد از یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می­کنیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت قرار می­دهیم و مقداری روغن اضافه می­کنیم. بعد از داغ شدن روغن به اندازه یک گردو می­گیریم و با دست شکل می­دهیم.

مرحله چهارم

حالا کوفته­ها را در روغن داغ می­ریزیم و کاملا سرخ می­کنیم و کنار می­گذاریم. در مرحله بعد برای تهیه سس کوفته، آب گوشت را به همراه رب انار در تابه­ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله پنجم

اگر آب گوشت در دسترس نداریم، می­توانیم 2 فنجان آب داغ را با عصاره گوشت ترکیب کنیم. بعد آرد ذرت را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می­کنیم و اجازه می­دهیم سس کمی غلیظ شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه سس به غلظت مناسب رسید، کوفته­ها را داخل سس می­ریزیم و اجازه می­دهیم سس کوفته­ها را خیس کند. در 5 دقیقه آخر دانه­های انار را به همراه گشنیز به سس اضافه می­کنیم. در پایان کوفته­ها را با برنج سرو می­کنیم.

 

 

نظر خود را بیان کنید

3 دیدگاه برای طرز تهیه خوراک کوفته‌ ریزه

  1. هووَرشت

    به به چه عالی شده👍🏻

  2. قطره

    چه رسپی عالی ای????????

  3. فرخنده (خریدار محصول)

    خوشمزه و جذاب????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)