رضیم
شماره دستور پخت: 585
رضیم
طرز تهیه کباب تابه ای

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کباب تابه ای 

متن ویدئو طرز تهیه کباب تابه ای

مواد لازم برای این غذا عبارتند از:

گوشت800گرم (50% گوسفند و 50% گوساله)

چون گوشت گوسفند آب میشه اگه فقط گوشت گوسفند باشه کباب ما خیلی کم میشه

پیاز حدود 400 (تقریبا نصف گوشت)

من هیچ وقت آب پیاز رو نمی­گیرم چون تغییری ایجاد نمیکنه البته هستند کسایی که نحوه آموزششون متفاوته و ممکنه بعضی از دوستان بگیرن

فلفل سیاه و نمک می­تونین از زعفران هم استفاده کنید اگر مایل بودین

گوجه هم که نشانه کباب ایرانیه و خب گوجه هم هست

برای شروع اول پیازها رو رنده می­کنیم رنده ریز البته و بعد اونا رو به گوشت چرخ­کرده اضافه می­کنیم و خوب ورز میدیم. و توی همین فاصله نمک رو هم اضافه می­کنیم من دو قاشق چایخوری اضافه کردم

فلفل سیاه هم یه قاشق چایخوری و یه مقدار زعفران هم اضافه می­کنم

برای گرفتن گوشت برای این­که به دست نچسبه اول آب دست می­کنیم یعنی دستمون رو به آب میزنیم و یه مقدار از گوشت رو برمیداریم و کف تابه صاف می­کنیم. این ضخیم بودن یا نازک بودنش سلیقه­ایه.

بعد با لیسک روی گوشت رو صاف می­کنم بعد توی تابه گرد هم آموزشتون میدم. بعد به اندازه مورد نظرم جدا می­کنم.

برای سرو غذا می­تونید اگه دوس داشتین از سماق استفاده کنید می­دونین که سماق و گوجه از ملزومات کباب ایرانیه.

خب این تموم شد میزارمش روی هیتر نیازی به هیچیم نداره اگه احیانا روغن لازم داشت یکم اضافه می­کنید ولی نه اولش پیاز خودش آب میندازه اگه خواستین بعدش حس کردین کمه اضافه کنید

توی ظرف دایره­ای هم به همین شکله اگه برشش براتون سخت بود می­تونین بعد از پخت ببرید ولی خب من همیشه اول این کارو می­کنم. توی تابه گرد سعی کنید دورش رو جمع کنید وگرنه حالت تیکه تیکه میشه و حالت خوبی نداره.

خب غذامون آماده شده

طرز تهیه کباب تابه ای رضیم

کباب تابه­ای یک کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه­های خانگی وارد منوی رستوران­های بزرگ شده است. کباب تابه­ای از غذاهای خوشمزه­ای به شمار می­رود که علاوه بر اینکه یک غذای ساده برای شام یا ناهار است، می­توانیم از آن به عنوان یک شام دوست داشتنی نیز استفاده کنیم. می­توانیم این غذای خوشمزه را بدون آب و به سلیقه خود سرخ شده درست کنیم و یا در صورت تمایل آبدار درست کنیم برای دیدن این آموزش آشپزی با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کباب تابه ای برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت کباب تابه ای

مرحله اول

ابتدا پیازها را پوست گرفته و می­شوییم سپس با رنده متوسط رنده می­کنیم و در ظرفی بزرگ و جادار می­ریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به ظرف حاوی پیاز اضافه کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید.

مرحله دوم

مواد را خوب هم می­زنیم تا کاملاً یکدست شوند سپس چند دقیقه مواد را ورز می­دهیم تا یکدست شوند. اگر وقت کافی دارید بگذارید سس باربیکیو حدود یک ساعت در یخچال بماند تا در آخر کباب بهتری داشته باشید، البته اگر وقت ندارید می­توانید از این مرحله صرف نظر کنید.

مرحله سوم

بعد از خارج كردن سس كباب از يخچال، تابه مناسبي را روي حرارت گذاشته و با كمي روغن چرب مي­كنيم. بعد سس باربیکیو را کف تابه می­ریزیم و آن را صاف می­کنیم تا سطح کباب در تمام قسمت­های تابه یکسان شود.

مرحله چهارم

بعد از پختن کباب آن را به دلخواه برش می­دهیم (برای زیبایی بیشتر می­توانید کباب را مانند کباب کوبیده از طول برش دهید) سپس کباب را برمی­گردانیم تا طرف دیگر کباب هم پخته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله پخت کباب تقریباً تمام شده و باید سس کباب را آماده کنیم. برای این منظور رب گوجه فرنگی را در تابه ای جداگانه تفت دهید تا کاملاً سرخ شود. این باعث می­شود سس خوش رنگ­تر و خوشمزه­تر شود.

مرحله ششم

البته باید مراقب باشید رب گوجه فرنگی نسوزد چون سس باربیکیو را بی­مزه و کمی تلخ می­کند. بعد از اینکه سس گوجه فرنگی را خوب تفت دادیم، نصف پیمانه آب با زعفران، کمی آبلیمو و فلفل سیاه اضافه می­کنیم و کمی هم می­زنیم تا مواد سس یکدست شود.

مرحله هفتم

بعد از اینکه دو طرف کباب سرخ شد سس را به تابه حاوی کباب اضافه می­کنیم و درب تابه را می­بندیم تا سس جذب کباب شود. در این مرحله گوجه­ها را از وسط نصف می­کنیم و کنار تابه می­گذاریم تا زمانی که کباب آماده شد گوجه­ها پخته شوند.

مرحله هشتم

استفاده از سیب زمینی سرخ شده در کنار تابه گریل اختیاری است. در صورت تمایل سیب زمینی­ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه­ای برش دهید و سپس در روغن سرخ کنید. در نهایت پس از آماده شدن کباب آن را در ظرف مورد نظر قرار دهید و روی آن را با گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید.

نکات پخت کباب تابه ای

کباب تابه ای بدون روغن

اگر می خواهید برشته تابه ای بدون روغن درست کنید باید چند نکته را رعایت کنید تا رست تابه­ای شما در آخر خشک و جمع نشود. برای تهیه کباب تابه ای بدون روغن حتما از گریل یا تابه چدنی ضخیم استفاده کنید زیرا گریل از خشک شدن آب گوشت جلوگیری می­کند.

و در نتیجه کباب تابه­ای شما بعد از پخت آبدار و خوشمزه می­شود. در تابه­های دو طرفه هم می­توانید کباب تابه­ای بدون روغن درست کنید البته در این تابه­ها آب گوشت خیلی زود خشک می­شود و در پایان پخت کباب­های شما خشک می­شود.

کباب تابه ای زعفرانی

اگر می­خواهید کباب تابه­ای شما طعم و عطر زعفران داشته باشد، باید ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را با ۲۵ گرم کره آب شده مخلوط کنید و در حین پخت با برس تمیز روی گریل بمالید. این کار علاوه بر اینکه کباب شما بوی زعفران می­دهد، کباب را خوشمزه­تر می­کند.

کباب تابه ای آبدار

اگر می‌خواهید کباب ماهیتابه‌تان خشک نشود، حتماً بگذارید با دمای کم سرخ شود. اگر حرارت زیاد باشد سس باربیکیو آب آزاد نمی­کند و خیلی زود خشک می­شود اما اگر با دمای کم سرخ شود سس باربیکیو آب آزاد می­کند و در آخر کباب آبدارتری خواهید داشت. برای داشتن یک گریل تابه­ای آبدار، باید زمان بیشتری را صرف سرخ کردن گریل کنید.

کباب تابه ای دو رنگ

روش دیگر پخت کباب تابه ای استفاده از ترکیب گوشت مرغ و گوسفند است که بسیار خوشمزه و شیک است و برای مجالس بسیار مناسب است.

کباب تابه ای در فر

یکی از روش­های پخت کباب در تابه که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است، استفاده از فر برای پخت کباب است که در ترکیه بسیار متداول است.

کباب تابه ای مرغ

اگر به هر دلیلی نمی­خواهید این کباب خوشمزه را با گوشت قرمز درست کنید، می­توانید آن را با گوشت مرغ جایگزین کنید.

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه کباب تابه ای

  1. دل آویز (خریدار محصول)

    نوش جان????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی