رضیم
رضیم
برای از بین بردن شوری خیار شور چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای از بین بردن شوری خیار شور چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای از بین بردن شوری خیار شور چه کنیم ؟

بسیاری از افراد بعد از اینکه خیار شور را آماده می کنند متوجه شوری بیش از اندازه خیار ها می شوند. برای اینکه شوری خیار شور را از بین ببرید باید آب خیار شور را ابتدا خالی نمایید. پس از خالی کردن آب خیار شور باید برای تهیه خیار شور جدید از آب جوشیده سرد شده استفاده نمایید. این مسئله که آب به خوبی روی تمامی خیارها را بپوشاند بسیار مهم است. اجازه دهید خیارشور حدود چند ساعت در آب بماند تا شوری آن از بین برود.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

ترفندهای متنوع برای از بین بردن شوری خیار شور

ترفند هایی که مربوط به از بین بردن شوری خیار شور می باشد را باید به طور کامل بشناسید. برای اینکه هر یک از ترفند ها را به کار بگیرید باید ابتدا نوع خیارها را مورد بررسی قرار دهید. نسبت آب به نمکی که برای تهیه خیارشور استفاده می ‌کنید ۱۴ به یک می باشد. در صورتی که بعد از تهیه خیار شور متوجه شوری شدید آن شدید باید آب جوشیده سرد شده را به خیارها اضافه نمایید. بهترین روش این است که آب قبلی خیارشور را خالی نمایید و از آب مجدد استفاده نمایید.

نکاتی در مورد از بین بردن شوری خیار شور

نکات زیادی برای تهیه خیارشور و از بین بردن شوری خیار شور وجود دارد. برای درست کردن انواع خیارشور باید ابتدا محلول رقیقی را استفاده نمایید. به تدریج می ‌توانید محلول رقیق را به غلظت دلخواه خود برسانید. خیار هایی که به طور کامل رشد نکرده ‌اند پوک می‌ شوند. بنابراین خیارها را قبل از ترشی انداختن باید از نظر رشد مناسبی که داشته اند بررسی کنید.

آب شوری که برای تخمیر استفاده می ‌نمایید نباید قوی و ضعیف باشد. در صورتی که مایل هستید تا شوری خیار شور را از بین ببرید باید ظرف دیگری را مورد استفاده قرار دهید. در واقع خیار هایی که شور شده اند را باید درون ظرف دیگری قرار دهید و از آب جوشیده سرد شده استفاده نمایید. توجه داشته باشید که خیار ها را باید به طور کامل بشویید تا شوری آنها از بین برود و سپس به مدت یک ساعت خیارها را در آب دیگری قرار دهید.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی