بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

آشنایی با دستور تهیه‌ی سیب زمینی پخته شده به سبک یونانی (مرحله به مرحله)

“`html

آشنایی با دستور تهیه‌ی سیب زمینی پخته شده به سبک یونانی

سیب زمینی سوخاری به سبک یونانی، که به آن تیروزالاتا (tirozalata) می‌گویند، یک غذای خوشمزه و ترد است. این غذا از سیب زمینی‌های تکه‌تکه شده درست می‌شود که با روغن زیتون سرخ می‌شوند و سپس با سس مخصوصی به نام تیروزالیکی (tirozaliki) سرو می‌شوند. این سس از پنیر فتا، ماست، سیر، آبلیمو، شوید و ادویه‌جات تهیه می‌شود و طعمی خامه‌ای، شور و ترش دارد. برای تهیه‌ی این سیب زمینی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید :

  • 500 گرم سیب زمینی
  • 1/2 فنجان روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/4 فنجان جعفری تازه خرد شده

برای سس تیروزالیکی:

  • 200 گرم پنیر فتا، خرد شده
  • 1 فنجان ماست یونانی
  • 2 حبه سیر، رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 1 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

دستور تهیه سیب زمینی سوخاری به سبک یونانی :

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به قطعات ضخیم 1 سانتی‌متری برش بزنید.

در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی‌ها را با روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و جعفری مخلوط کنید.

سیب زمینی‌ها را روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است بچینید.

سیب زمینی‌ها را به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و ترد شوند بپزید.

برای تهیه سس تیروزالیکی:

در یک کاسه متوسط، پنیر فتا، ماست یونانی، سیر، آبلیمو، شوید، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

سس را خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.

سیب زمینی‌های سوخاری را از فر خارج کرده و با سس تیروزالیکی سرو کنید.

نکات تکمیلی:

می‌توانید به جای سیب زمینی‌های معمولی از سیب زمینی‌های شیرین استفاده کنید.

برای طعم قوی‌تر، می‌توانید 1 قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده به سس تیروزالیکی اضافه کنید.

سیب زمینی‌های سوخاری به سبک یونانی را می‌توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل