“`html
دستور تهیه کیک نارگیلی
کیک نارگیلی یکی از کیک های خوشمزه و محبوب است که معمولاً برای عصرانه درست میشود. برای دیدن دستور تهیه این کیک خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کیک نارگیلی
- آرد قنادی ۲ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- روغن مایع ½ لیوان
- پودر نارگیل ½ لیوان
- تخم مرغ ۴ عدد
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱ پنس
دستور تهیه کیک نارگیلی
مرحله اول
برای شروع، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود. سپس تخممرغها را همراه با شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ میریزیم و مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
وقتی که شکر کاملاً حل شد و مخلوط کرم رنگی به دست آمد، شیر را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم میزنیم تا همه مواد یکدست شود. سپس روغن را هم به همین شکل اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، آرد و بکینگ پودر را دوباره الک میکنیم و سپس کمکم به مواد اضافه میکنیم. با استفاده از لیسک هم میزنیم تا مایه کیک یکدست شود و هیچ گلوله آردی باقی نماند.
مرحله چهارم
مهم است که تنها به اندازهای مواد را ترکیب کنیم که همه چیز خوب مخلوط شود و بیش از حد نیازی به هم زدن نیست، چون این کار ممکن است باعث شود کیک خوب پف نکند.
مرحله پنجم
پس از این که مایه کیک یکدست شد، پودر نارگیل را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا خوب ترکیب شود. حالا باید یک قالب مناسب را با روغن چرب کنیم، یا اگر روغن جداکننده نداریم، از کاغذ روغنی استفاده میکنیم.
مرحله ششم
حال مایه کیک را به آرامی داخل قالب میریزیم و چند بار محکم به سطح کار میکوبیم تا حبابها خارج شوند. سپس قالب را در وسط فر قرار میدهیم و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اجازه میدهیم تا کیک بپزد.
مرحله هفتم
بعد از ۴۰ دقیقه، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست میکنیم. اگر خلال کامل برش خورده و تمیز بیرون آمد، کیک آماده است. بعد از این که کیک کمی خنک شد، آن را از قالب خارج کرده و برش میزنیم.
نکات پخت کیک نارگیلی
- استفاده از روغن جداکننده کیک توصیه میشود.
- اگر کاغذ روغنی در دسترس ندارید، میتوانید با ترکیب مقداری کره، روغن مایع و آرد، خاصیت جداکنندگی از قالب را ایجاد کنید.