“`html
امشب برای شام چی درست کنم؟ شام چه بپزم که تکراری نباشه؟ آیا باید نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین چالشهای خیلی از افراد، چه خانهدار و چه شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام هست.
به همین دلیل، ما در بیست و چهارمین روز اردیبهشت ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ پنج غذای متنوع و خوشمزه به شما معرفی خواهیم کرد، تا بر اساس سلیقهتون یکی از اونها رو برای شام امشب تهیه کنید و در کنار عزیزانتون میل کنید.
معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه با غذاهای متنوع برای شام و رسپیهای آنها آشنا میشوید. با ما باشید.
۱- رب پلو شیرازی
رب پلو شیرازی یکی از غذاهای اصیل و سنتی شیراز هست که طرفداران زیادی داره. مواد اولیه این غذا شباهت زیادی به قنبرپلو شیرازی داره، با این تفاوت که در اینجا از تکههای مرغ استفاده میکنیم.
ترکیب طعم مرغ و رب انار یک تجربه جدید و خوشمزه برای شام به شما میده. بهتره در تهیه این غذا از رب انار تازه و با کیفیت استفاده کنید تا طعم غذا عالی بشه.
مراحل تهیه رب پلو شیرازی
مراحل تهیه رب پلو شیرازی به شکل زیر هست:
- در مرحله اول، پیاز رو پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه مناسب، کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده رو به آن اضافه کنید.
- پیازها رو تفت بدید تا سبک و طلایی بشن. در این مرحله کمی زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگه تفت بدید تا عطر ادویهها آزاد بشه.
- حالا فیله مرغ شسته شده رو به صورت مکعبی خرد کنید. این تکهها رو به تابه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با پیاز و ادویهها خوب ترکیب بشن و رنگ بگیرند.
- حالا حرارت رو کم کنید، درب تابه رو ببندید و حدود ۱۰-۱۵ دقیقه زمان بدید تا مرغها خوب بپزند. اگر تکههای مرغ بزرگ هستن یا از تکههای استخوان دار استفاده کردید، میتونید کمی آب به تابه اضافه کنید و زمان پخت رو افزایش بدید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی رب پلو شیرازی کلیک کنید.
۲- شوید پلو با تن ماهی
شوید پلو با تن ماهی یکی از غذاهای محبوب ایرانی هست که همواره طرفداران زیادی داره. این غذا به ویژه در ایام عید و سال تحویل بسیار مورد توجه است و یادآور روزهای خوب برای ماست.
اما اگر بخواهید این غذا رو به طور کاملا طبیعی و ارگانیک درست کنید، ممکنه با دردسرهای زیادی رو به رو بشید. در اینجا، وجود کنسروهای آماده میتونه خیلی کمک کننده باشه! کنسرو تن ماهی به همراه شوید پلو یک وعده خوشمزه رو به شما میده.
مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی
مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی به صورت زیر هست:
- در مرحله اول، برنج رو در یک کاسه مناسب بریزید و خوب بشویید. بعد از شستن، کاسه رو تا نصفه پر از آب کنید و یک قاشق چایخوری نمک به برنج اضافه کنید. بگذارید برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خیس بخورد.
- یادتون باشه که کنسروها حتما باید جوشانده بشن. میانگین زمان جوشاندن کنسرو تن ماهی حدود ۲۰ دقیقه هست تا خیالتون راحت بشه.
- در مرحله سوم، پیاز رو پوست بکنید و به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. سپس تابه رو روی شعله قرار بدید و درون آن روغن بریزید.
- وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده رو درون تابه بریزید و تفت بدید تا سبک و شیشهای بشن. حالا نوبت اضافه کردن تن ماهی هست. آن را به پیازها اضافه کنید و خوب تفت بدید تا سرخ بشه.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی شوید پلو با تن ماهی کلیک کنید.
۳- فلافل لبنانی
فلافل، غذایی است
“““html
این غذا ابتدا در کشورهای عربی معرفی شد و پس از مدتی طرفداران زیادی در ایران پیدا کرد، به طوری که در منوی هر رستوران فست فودی در ایران، این غذای خوشمزه را میتوان دید.
فلافل، که اصل آن به لبنان برمیگردد، غذایی است که مواد اصلیاش شامل نخود، روغن و ادویههای مخصوص هست. با گذشت زمان، روشهای مختلفی برای تهیه فلافل در دیگر کشورها پیدا شده است.
مراحل تهیه فلافل لبنانی
برای درست کردن فلافل لبنانی مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا نخود و لپه باقالی زرد را خوب بشویید و به مدت ۲۴ ساعت در ظرفی پر از آب خیس کنید. اگر باقالی تازه دارید، پوست آن را جدا کنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و سپس پوست بکنید. اگر باقالی فریز شده دارید، فقط آنها را بجوشانید.
- بعد از اینکه نخود و باقالی خوب خیس خوردند، آنها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان برود و سپس آنها را داخل چرخ گوشت بریزید.
- در این مرحله سبزیهای معطر مانند گشنیز، جعفری و کمی نعنا را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آنها خارج شود. پیاز و سیر را هم پوست کرده و به چهار قسمت تقسیم کنید.
- حالا حبوباتی که چرخ کردهاید را به همراه گشنیز، جعفری، نعنا، سیر، پیاز، نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، زیره و زردچوبه داخل غذاساز بریزید و کمی آب سرد اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست و به شکل خمیر درآید.
برای ادامه این رسپی خوشمزه، روی لینک رسپی فلافل لبنانی کلیک کنید.
۴- نودل پنیری
نودل پنیری یکی از خوشمزهترین و محبوبترین نوع نودلهاست و تهیه آن بسیار آسان است. ترکیب طعم پنیر و نودل، شگفتانگیز و لذیذ است و اگر عاشق نودل هستید، حتماً باید آن را امتحان کنید.
مراحل تهیه نودل پنیری
برای تهیه نودل پنیری مراحل زیر را دنبال کنید:
- در ابتدا فلفل دلمهای را بشویید و تمیز کنید، سپس آن را به صورت نازک خرد کنید. میتوانید از فلفل دلمهایهای رنگی برای تنوع استفاده کنید.
- اگر ذرت خام دارید، آن را با مقداری آب و نمک به مدت ۸-۱۰ دقیقه بپزید. در غیر این صورت، از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید.
- قارچها را با آب سرد بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید. میتوانید از قارچهای دکمهای که نیازی به برش ندارند نیز استفاده کنید.
- سیر را بشویید، پوست بکنید و آن را پوره کنید. اگر سیر تازه ندارید، میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
- در نهایت یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و کره را در آن ذوب کنید. سپس پوره سیر را به آن اضافه کنید و کمکم تفت دهید تا عطر سیر پخش شود.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و لذیذ، روی لینک رسپی نودل پنیری کلیک کنید.
۵- یتیمچه
یتیمچه یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با بادمجان تهیه میشود. اگر وقت کافی برای درست کردن غذا ندارید و میخواهید یک وعده خوشمزه و اقتصادی تهیه کنید، یتیمچه گزینه بسیار مناسبی برای شام خواهد بود.
همچنین، مواد لازم برای تهیه آن مانند بادمجان، گوجهفرنگی و پیاز همواره در دسترس هستند و تقریباً در هر خانهای یافت میشوند.
“`
مراحل تهیه یتیمچه
برای درست کردن یتیمچه، مراحل زیر را دنبال کنید:
- اول از همه، بادمجانها را پوست کنده و خوب بشویید. بعد آنها را روی تخته آشپزخانه بگذارید و به شکل مکعبهای ۲ سانتیمتری برش بزنید.
- پس از آن، پیازها و سیرها را پوست کنده و بشویید. سپس آنها را به صورت نگینی خرد کنید.
- در مرحله بعد، یک تابه مناسب انتخاب کرده و مقداری روغن در آن بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
- حالا پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند. وقتی که پیازها طلایی شدند، آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
- سپس، سیرهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید.
برای ادامه این رسپی ساده و سریع، روی لینک رسپی یتیمچه کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، چندین غذای خوشمزه برای شام معرفی کردهایم. پیشنهاد میکنیم حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را امتحان کنید و از طعم عالی آنها لذت ببرید.