بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

انواع سس : دستور تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سس ها + عکس (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه انواع سس | دستور تهیه انواع چاشنی

سس‌ها بسته به کاربردشان می‌توانند رقیق یا غلیظ باشند. بعضی سس‌ها ماندگاری بالایی دارند و می‌توان آن‌ها را در یخچال، فریزر یا دمای اتاق برای مدت طولانی نگه‌داری کرد، در حالی که بعضی دیگر باید به محض تهیه مصرف شوند. با ما همراه باشید.

معرفی و دستور تهیه سس‌های خانگی

1 – سس سوبیز

مواد لازم :

  • پیاز 200 گرم
  • شیر هموژنیزه مقداری
  • آب گوشت مقداری
  • آرد سفید 6 قاشق سوپ‌خوری
  • کره 3 قاشق سوپ‌خوری
  • خامه 2 قاشق سوپ‌خوری
  • تخم مرغ 1 عدد

دستور تهیه :

  1. پیازها را ریز خرد کنید و با کره به مدت 15 دقیقه بپزید تا آبش تبخیر شود، سپس آرد را روی آن بریزید و آب گوشت را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  2. سپس نمک، فلفل و جوز هندی خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید.
  3. پس از سه ربع ساعت، خامه یا کره را به سس اضافه کرده و سپس سرو کنید.

2 – سس مایونز

مواد لازم :

  • زرده تخم مرغ 1000 گرم
  • آب لیموترش 1 قاشق سوپ‌خوری
  • سرکه 1 قاشق سوپ‌خوری
  • روغن زیتون 4 قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

دستور تهیه :

  1. دو زرده تخم‌مرغ را به مدت 15 دقیقه خوب هم بزنید و در حین هم زدن، روغن زیتون را به آرامی اضافه کنید و نمک و فلفل بریزید.
  2. سپس بعد از 15 دقیقه دیگر، سرکه را قطره‌قطره اضافه کنید.
  3. اگر سس بریده شود، یک قاشق آب سرد اضافه کرده و هم بزنید.
  4. این سس معمولاً با ماهی و مرغ سرو می‌شود.

3 – سس قند یک دقیقه‌ای

مواد لازم :

  • خردل 1 قاشق سوپ‌خوری
  • سرکه 3 قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون 3 قاشق سوپ‌خوری
  • نمک به مقدار لازم

دستور تهیه :

  1. همه مواد را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف سس بریزید و سپس سرو کنید.

4 – سس قهوه‌ای

مواد لازم :

  • آرد سفید 1 قاشق سوپ‌خوری
  • کره 1 قاشق سوپ‌خوری
  • هندوانه 2 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری
  • جعفری ساطوری شده 100 گرم

“““html

  • آب گوشت 1 فنجان
  • چاشنی هندی قدری
  • فلفل قدری
  • نمک قدری
  • دستور تهیه:

    1. پیاز و هویج را خرد کرده و در کره سرخ کنید. سپس کمی آب به آن اضافه کنید. وقتی که آرد به اندازه کافی سرخ شد، آب گوشت و شاخه‌های جعفری و جوز هندی خرد شده و فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
    2. بعد از اینکه خوب پخته شد، یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و مجدداً برای چند دقیقه بپزید و سپس از روی حرارت بردارید.

    5 – سس رایگوت

    مواد لازم:

    دستور تهیه:

    1. آرد را در نصف قاشق سوپخوری کره سرخ کنید تا رنگش تغییر نکند.
    2. سپس آب گوشت را به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
    3. در ظرف دیگری، موسیر و سرکه را در دو قاشق آب کمی بجوشانید و سپس آن را داخل سس بریزید.
    4. بعد از اینکه سس را از روی حرارت برداشتید، جعفری و ترخون ریز شده و باقی کره را به آن اضافه کنید.

    6 – سس هویج با خامه

    مواد لازم:

    دستور تهیه:

    1. اول پوست هویج‌ها را بکنید و حلقه حلقه کنید و آنها را در کمی آب بپزید.
    2. وقتی که آب کم شد، سس سفید و خامه را به آن اضافه کنید و قابلمه را تکان دهید تا خوب مخلوط شود.
    3. سپس آنها را در ظرفی بریزید و سر سفره ببرید.

    7 – سس گوجه فرنگی

    مواد لازم:

    دستور تهیه:

    1. کره را داغ کرده و سپس رب گوجه فرنگی و آرد و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شود.
    2. بعد یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید بجوشد، ولی مراقب باشید خیلی غلیظ نشود.
    3. وقتی که به غلظت مناسب رسید، نیم استکان آبلیمو بریزید و از روی حرارت بردارید.
    4. اضافه کردن آبلیمو اختیاری است.

    “““html

    8 – سس اسپانیولی

    مواد لازم :

    دستور تهیه :

    1. آرد را در کره تفت دهید تا قهوه‌ای شود، سپس آب گوشت یا آب مخلوط با آب کباب را به آن اضافه کرده و کرفس، پیاز و هویج خرد شده را اضافه کنید. بگذارید نیم ساعت بپزد.
    2. بعد از اینکه پخت، آن را صاف کرده و روی خوراک گوشت یا مرغ بریزید و سرو کنید.

    9 – سس هلندی

    مواد لازم :

    دستور تهیه :

    1. زرده‌های تخم‌مرغ، نیم‌سیر کره، نشاسته و شیر را با هم مخلوط کنید. سپس آن را در کماجدان گذاشته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا سفت شود.
    2. وقتی سس غلیظ شد، کماجدان را از روی حرارت بردارید و کمی کره به آن اضافه کنید و هم بزنید.
    3. در آخر باقی‌مانده‌ی کره را با کمی شیر، آب‌لیمو و فلفل مخلوط کنید و سرو کنید.

    10 – سس پرتقال

    مواد لازم :

    دستور تهیه :

    1. شکر را در آب پرتقال بریزید، سپس پوست پرتقال را رنده کنید و با آن مخلوط کنید. بگذارید در یخچال تا به حالت یخ‌زده درآید.
    2. بعد از آن شیر را اضافه کرده خوب هم بزنید و دوباره در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.

    بیشتر بخوانید :

    دستور تهیه ی سس فلفل ترکیه ای تند و بی نظیر

    دستور تهیه ی سس مایونز در خانه سالم و خوشمزه

    دستور تهیه تهیه ی سس قارچ با طعمی بی نظیر در منزل

    11 – سس خردل شیرین سوزی

    مواد لازم :

    دستور تهیه :

    سرکه را با شکر و خردل مخلوط کنید و سپس تا یکدست شود.

    “““html

    را بصورت خمیر نرم در آورید و با قاشق خوب هم بزنید تا شکر کاملا جذب شود.

    12 – سس بشامل

    مواد لازم :

    دستور تهیه :

    1. پیازها را خیلی ریز خرد کرده و با مقداری از کره مخلوط کنید.
    2. شیر را گرم کنید و نیمی از آن را روی پیازها بریزید. سپس نمک، فلفل، جوز هندی و برگ‌های معطر را اضافه کنید و بگذارید به آرامی بپزد.
    3. بعد از اینکه مخلوط را خوب هم زدید، آن را از الک رد کنید. بقیه کره را در قابلمه ذوب کنید و آرد را کمی در آن تفت دهید.
    4. باقی مانده شیر را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی بجوشد.

    13 – سس سیب

    مواد لازم :

    دستور تهیه :

    1. سیب‌ها را انتخاب کنید، پوست بکنید و خرد کنید. سپس در قابلمه‌ای با کمی آب بپزید تا نرم شوند.
    2. وقتی سیب‌ها نرم شدند، کره و شکر (اگر سیب‌ها ترش باشند) به آن اضافه کنید.
    3. اگر سیب‌ها شیرین بودند، چند قطره عصاره لیمو به آن اضافه کنید.

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    خروج از نسخه موبایل