“`html
اگر از روش پخت بلال تکراری خسته شدهاید و دنبال یک راه جدید هستید، پیشنهاد میکنم بلال را با شیر بپزید و طعمدار کنید. اما چطور میتوانید بلال را به سادگی با شیر بپزید؟ در این مقاله از مجله رضیم با راحتترین روش پخت بلال در خانه آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای آب پز کردن بلال با شیر
برای آب پز کردن بلال با شیر به مواد زیر نیاز دارید:
بلال | ۴ عدد |
شیر | به مقدار لازم |
آویشن، نمک و پودر فلفل | به مقدار لازم |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
کره | به مقدار لازم |
سس مایونز | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر ورقهای | ۲ عدد |
مراحل تهیه آب پز کردن بلال با شیر
تهیه بلال به این روش حدود ۱ ساعت زمان میبرد. در ادامه میتوانید با روش ساده پخت بلال با شیر و طعمدار کردن آن با کره و پنیر آشنا شوید.
مرحله اول: بلال را با شیر بپزید
برای شروع، پوست بلالها را جدا کنید و آنها را در قابلمه بریزید. سپس شیر را به قابلمه اضافه کنید طوری که بلالها کاملاً در شیر غوطهور شوند.
یک قاشق مرباخوری شکر به شیر اضافه کنید تا بلالها خوشطعمتر شوند و بافت بهتری پیدا کنند. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید بلالها برای حدود ۴۰ دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم بپزند تا کاملاً نرم شوند.
مرحله دوم: بلالها را در کره تفت دهید
بعد از اینکه بلالها خوب پخته شدند، مقداری کره در یک تابه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا کره آب شود. سپس بلالها را در تابه بچینید.
مقدار کره باید به اندازهای باشد که بلالها به خوبی آغشته شوند. چند دقیقه صبر کنید و سپس بلالها را بچرخانید تا طرف دیگرشان نیز به کره آغشته شود.
مرحله سوم: ادویهها را اضافه کنید
حالا نوبت اضافه کردن نمک، آویشن و پودر فلفل به بلالها است. این ادویهها را روی بلالها بپاشید و آنها را دوباره بچرخانید تا طرف دیگر ذرتها هم طعمدار شود.
بیشتر بخوانید: رسپی بلال تنوری با سس مخصوص
مرحله چهارم: سس را اضافه کنید
بعد از چند دقیقه، سس مایونز را در یک ظرف بگذارید و با یک برس سس را روی بلالها بمالید. وقتی یک طرف بلالها به سس آغشته شد، آنها را بچرخانید و طرف دیگرشان را نیز با سس مایونز بپوشانید.
مرحله پنجم: پنیر را اضافه کنید
در آخرین مرحله، پنیر را روی بلالها قرار دهید. میتوانید…
“““html
از مقدار پنیر بیشتر یا کمتری برای خوشمزهتر کردن این بلالها استفاده کنید. برای چند دقیقه، درب ماهیتابه را بهصورت نیمه روی آن قرار دهید و صبر کنید تا پنیرها آب شوند.
سپس با کمک برس، پنیر را بهطور کامل روی بلال پخش کنید. بلال خوشمزه و مزهدار شده شما آماده است و میتوانید آن را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی بلال مایونزی در مایکروفر
نکات و فوت و فنهای تهیه بلال آبپز در شیر
در ادامه چند نکته مفید برای تهیه بلال آبپز در شیر ارائه میدهیم. با ما همراه باشید.
- در هنگام آبپز کردن بلال به هیچوجه نمک اضافه نکنید، زیرا این کار باعث دیرپز و سفت شدن آن میشود.
- اضافه کردن شکر به بلال در زمان پخت، موجب نرمتر شدن بافت آن میشود.
- هر ۱۰۰ گرم بلال پخته شده در شیر بدون سس و پنیر، حاوی ۹۶ کالری است.
- برای پخت بهتر بلال، بهتر است هر ۲۰ دقیقه یک بار آنها را در قابلمه جابهجا کنید تا تمام قسمتهای بلال خوب بپزد و نرم شود.
- مقدار کرهای که برای طعمدار کردن بلال استفاده میشود، متفاوت است و شما میتوانید به سلیقه خود، مقدار آن را بیشتر یا کمتر کنید.
- برای خوشطعمی بلالها میتوانید مقداری پودر سیر و پودر فلفل سیاه به آنها اضافه کنید.
- به جای پنیر ورقهای، میتوانید از پنیر پیتزا یا هر پنیر دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
- برای سرعت بخشیدن به پخت بلالها، میتوانید آنها را همراه با کمی شیر در زودپز بریزید.
- میتوانید مقداری سیر رندهشده را به سس مایونز اضافه کنید و سپس از این سس برای روی بلال استفاده کنید.
- اگر طعم سس مایونز را دوست ندارید، میتوانید از هر نوع سس دیگری که میپسندید برای طعمدار کردن بلال استفاده کنید.
- به جای سس، میتوانید از مقداری رب انار طبیعی که ملس باشد برای مزهدار کردن بلالها استفاده کنید.
- بهجای اینکه نمک، فلفل، آویشن و ادویهها را بهصورت جداگانه روی بلال بریزید، میتوانید همه آنها را با سس مایونز ترکیب کرده و سپس روی بلال را با آن بپوشانید.
- اضافه کردن مقداری آب لیمو ترش تازه طعم بسیار خوبی به بلال پخته شده میدهد.
- برای تزیین این بلالهای خوشمزه میتوانید از مقداری جعفری خرد شده استفاده کنید.
- اگر بلالها بزرگ هستند، بهتر است قبل از پخت آنها را نصف کنید و سپس در قابلمه بیندازید.
- برای پخت بلال بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید تا طعم بلالها بهتر شود.
- برای تهیه این بلالها، بهتر است از بلال مکزیکی یا بلالهایی که بافت نرم و شیری دارند استفاده کنید.
- در زمان پخت بلالها در شیر، میتوانید پوست بلالها را بشویید و کف قابلمه بچینید و سپس آنها را همراه با شیر بپزید.
- یک روش جذاب برای مزهدار کردن بلال در خانه این است که یک عدد کرانچی تند را کاملا پودر کنید و بهجای ادویه و نمک روی بلالها بریزید.
- در زمان پخت بلالها، نباید درب قابلمه را بهطور کامل روی آن بگذارید. این کار ممکن است باعث سر رفتن شیر شود.
اگر به دنبال پخت بلال به روش جدید هستید و دوست دارید طعم متفاوتی از بلال پخته شده را تجربه کنید، بهتر است در اولین فرصت دست به کار شوید و این بلالها را طبق رسپیای که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برایتان شرح دادیم، آماده کنید. مطمئن باشید طعم این بلالها با تمام بلالهایی که تا به حال خوردهاید متفاوت است و به شدت از خوردن آن لذت خواهید برد.