بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

این همون دسریه که هر چی بخورین از طعمش خسته نمیشین (مرحله به مرحله)

“`html

کاستارد برنجی یکی از دسرهای خوشمزه و مغذی است که به محبوبیت زیادی دست یافته است. این دسر را می توان به آسانی و با مواد اولیه ساده تهیه کرد و از طعم بی‌نظیرش بهره‌مند شد.

مواد لازم برای کاستارد برنجی

  • شیر: 1 پیمانه
  • دارچین: 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 1/3 پیمانه
  • وانیل: 1/8 قاشق چای‌خوری به صورت خالص
  • کشمش پلویی: 1/3 پیمانه
  • خامه صبحانه: نصف پیمانه

طرز تهیه کاستارد برنجی خوشمزه

برای تهیه این دسر ابتدا یک قابلمه آماده کنید و در آن برنج و آب بریزید. سپس برنج را با روش کته بپزید و منتظر بمانید تا آب آن کاملا بخار شود. پس از آن، با استفاده از چنگال برنج را کاملا له کنید.
در مرحله بعد، در یک ظرف دیگر شکر، تخم مرغ و وانیل را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط کرم رنگی حاصل شود. سپس خامه را به این مخلوط اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید. بعد نوبت به اضافه کردن شیر می‌رسد، پس از افزودن شیر، با استفاده از لیسک مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

سپس کشمش را با برنج و نصف قاشق دارچین ترکیب کنید و این مخلوط را به مواد قبلی اضافه کنید. حالا قالب را آماده کرده و فر را روشن کنید تا گرم شود. مواد را درون قالب ریخته و در فر با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت و نیم بگذارید تا بپزد.
توجه داشته باشید که در حدود 1/3 از زمان پخت، باقی‌مانده دارچین را روی کاستارد ریخته و دوباره به فر برگردانید تا بپزد. پس از اتمام زمان پخت، دسر شما حاضر است و می‌توانید از آن لذت ببرید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل