بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

بادمجان ژاپنی یا “ناسو نو دنگاکو” (مرحله به مرحله)

“`html

بادمجان ژاپنی یا “ناسو نو دنگاکو”

ناسو نو دنگاکو و نیمونو (بادمجان سرخ شده با سس میسو و بادمجان آب پز) از خوراک‌های خیلی محبوب در ژاپن است. در ماه ژوئیه، هوای ژاپن خیلی گرم می‌شود و بادمجان، که به زبان ژاپنی “ناسو” نامیده می‌شود، یکی از محبوب‌ترین خوراک‌ها در این فصل است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
بادمجان: 2 عدد متوسط
سس میسو 1/2 پیمانه
پنیر پارمزان: 1/2 پیمانه
روغن کنجد: 1 قاشق غذاخوری
دانه کنجد: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه:

بادمجان‌ها را پوست می‌گیریم و به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم.
یک تابه را روی حرارت متوسط گرم می‌کنیم و روغن کنجد را در آن می‌ریزیم.
بادمجان‌ها را در تابه می‌چینیم و هر دو طرف آنها را به مدت 3-4 دقیقه سرخ می‌کنیم تا نرم و طلایی شوند.
سس میسو را در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم.
بادمجان‌های سرخ شده را در سس میسو غلتانده و در یک ظرف فر می‌چینیم.
پنیر پارمزان و دانه کنجد را روی بادمجان‌ها می‌ریزیم.
سپس بادمجان‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی‌گراد برای 5-7 دقیقه قرار می‌دهیم تا پنیر ذوب و طلایی شود.
بادمجان‌های ژاپنی را به همراه سس میسو اضافه سرو می‌کنیم.

نکات طبخ بادمجان ژاپنی یا “ناسو نو دنگاکو”

برای اینکه بادمجان‌ها نرم و آبدار شوند، قبل از سرخ کردن، آنها را به مدت 30 دقیقه در آب نمک خیس می‌کنیم.
می‌توانید از هر نوع سس میسو که دوست دارید استفاده کنید.
به جای پنیر پارمزان می‌توانید از پنیر دیگری هم استفاده کنید.
همچنین می‌توانید از سبزیجات دیگر مانند قارچ یا فلفل دلمه‌ای نیز در این غذا استفاده کنید.

بادمجان ژاپنی را می‌توان به عنوان پیش‌غذا، غذای اصلی یا میان‌وعده سرو کرد. این غذا را می‌توان با سس میسو اضافی، برنج یا سبزیجات همراه کرد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل