بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

با این آش خوشمزه به استقبال پاییز بروید

“`html

با آمدن فصل پاییز، بهترین غذایی که می‌توانیم درست کنیم، آش است. آش بلغور یکی از خوشمزه‌ترین آش‌های ایرانی است که همه از آن لذت می‌برند. در این نوشته از مجله رضیم طرز تهیه این آش را به شما معرفی می‌کنیم تا با پختن آن، به فصل پاییز خوشامد بگویید.

مواد لازم برای تهیه آش بلغور

برای درست کردن این آش خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

بلغور گندم ۲ لیوان
نخود یک لیوان
لوبیا قرمز یا چیتی نصف لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز  ۲ عدد
سبزی آش  ۳۰۰ گرم
آب نارنج یا آبغوره ⅓ لیوان
عصاره قلم یک تکه
گوشت گوساله ۳۰۰ گرم
گوجه  ۴ عدد
روغن به میزان لازم

رسپی آش بلغور

برای درست کردن این آش خوشمزه طبق مراحل زیر پیش بروید:

مرحله اول: پیاز و گوجه را تفت دهید

ابتدا پوست پیازها را بکنید و آنها را با رنده درشت رنده کنید. در یک قابلمه بزرگ مقداری روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید. سپس گوجه‌ها را با رنده ریز رنده کنید و بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، آنها را به موعد قاطی کرده و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ هویج با زنجبیل تازه

مرحله دوم: نخود و بلغور را اضافه کنید

نخود و بلغور را از یک روز قبل در آب بخیسانید تا نفخ آنها گرفته شود. سپس در یک قابلمه جداگانه نخود را بپزید. وقتی نیم‌پز شد، آن را به مواد در قابلمه اضافه کنید و بلغور خیس‌خورده را نیز اضافه کنید. به میزان ⅔ قابلمه آب بریزید و درب آن را بگذارید تا بلغورها بپزند.

مرحله سوم: گوشت را بپزید

گوشت گوساله را با پیاز و زردچوبه بپزید. وقتی که گوشت پخته شد، آن را ریش ریش کنید. زمانی که بلغورها لعاب پیدا کردند، گوشت ریش‌ریش شده را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم: سبزی خرد کنید

سبزی آش شامل گشنیز، جعفری، اسفناج، شوید و تره می‌باشد. تمام سبزی‌ها را با دقت بشویید، ریز خرد کنید و همراه با گوشت به آش اضافه کنید.

مرحله پنجم: لوبیا پخته را اضافه کنید

لوبیا را از شب قبل بخیسانید و سپس آن را جداگانه بپزید. بعد از اینکه بلغور پخته شد، آن را همراه با نمک، آب نارنج یا آبغوره و عصاره قلم به مواد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:رسپی بورک بادمجان؛ از غذاهای محبوب ترکیه‌ای

مرحله ششم: پیاز داغ اضافه کنید

بعد از اینکه تمام مواد را با هم ترکیب کردید، اجازه دهید تا آش خوب جا بیفتد. در آخر می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن آش، پیاز داغ را اضافه کنید.

برای تزئین این آش خوشمزه، می‌توانید از پیاز داغ و نعناع استفاده کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی آش بلغور را معرفی کردیم که بسیار مناسب فصل پاییز است. پیشنهاد می‌کنیم این آش خوشمزه را در روزهای خنک پاییزی درست کرده و با خانواده و دوستانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل