بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

با همین چند ترفند ساده اما حرفه ای یک نان پرتزل پف دار درست کنید (مرحله به مرحله)

“`html

نان‌های حجیم و فانتزی از محبوب‌ترین نوع نان‌ها هستند. گاهی این نان‌ها را با مغزیجات و پرکننده‌های مختلف می‌پزند. نان پرتزل نوعی نان بدون مغز و حجیم است که روش پخت متفاوتی دارد و نیاز به تنور ندارد. این نان را می‌توان با پنیر، سبزی، غذاهای نانی و سالاد سرو کرد. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله نان پرتزل، با رضیم همراه باشید.
نان‌های حجیم و فانتزی از محبوب‌ترین نوع نان‌ها هستند. گاهی این نان‌ها را با مغزیجات و پرکننده‌های مختلف می‌پزند.

مواد لازم برای نان پرتزل

  • آرد حدود ۴ پیمانه
  • آب یک و نیم پیمانه
  • کره نرم شده به دمای اتاق ۲۵ گرم
  • شکر ۱ قاشق مرباخوری
  • مخمر ۱ و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری

دستور تهیه نان پرتزل پف‌دار

مرحله اول

برای درست کردن نان پرتزل، ابتدا آب ولرم که خیلی داغ نباشد را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس مخمر و شکر را به آن اضافه کرده و روی آن را می‌پوشانیم تا حدود ۱۰ دقیقه بماند و پف کند.

مرحله دوم

در این مرحله، یک کاسه بزرگ بگیریم و کره نرم شده را داخل آن بریزیم. سپس مقداری نمک به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد، مخمر پف کرده را به آن اضافه کرده و ترکیب می‌کنیم.

مرحله سوم

۴ پیمانه آرد را روی مواد الک کرده و ورز می‌دهیم تا یک خمیر نرم و یکدست درست شود. اگر خمیر خشک بود، کمی آب اضافه می‌کنیم. خمیر را حدود ده دقیقه ورز می‌دهیم و یک کاسه را چرب می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس خمیر را داخل کاسه می‌گذاریم و روی آن را با پلاستیک می‌پوشانیم و یک ساعت زمان می‌دهیم تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را به چانه‌های ۷۰ گرمی تقسیم می‌کنیم و هر کدام را به شکل نوار در می‌آوریم.

مرحله پنجم

نوارها را به شکل دایره درآورده و دو سر آن را به هم می‌پیچیم و به شکل دایره قرار می‌دهیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی می‌گذاریم. در یک قابلمه، سه لیوان آب و ۷۰ گرم جوش شیرین می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد.

مرحله ششم

خمیرهای چیده شده را در این آب جوش به مدت ۱۰ ثانیه قرار می‌دهیم. سپس آنها را از آب درآورده و روی کاغذ روغنی در سینی فر می‌گذاریم. روی آنها کنجد یا نمک دریایی می‌ریزیم و در فر از قبل گرم شده قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌پزیم. می‌توانیم مرحله آب جوش و جوش شیرین را حذف کنیم و خمیرها را به‌طور مستقیم در سینی فر بچینیم. روی آن را با زرده تخم‌مرغ رومال کرده و با کنجد تزئین کرده و سپس در فر بپزیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل