“`html
برای اینکه شیرینی خشک نشود چه کنیم؟
احتمالاً هیچکس از خوردن یک کیک یا شیرینی خشک شده خوشش نمیآید. وقتی این خوراکیها مدت زیادی در ظرف بمانند، به خاطر دلایلی مثل اکسید شدن روغنشان خشک میشوند و دیگر نمیتوان آنها را خورد. به همین خاطر ممکن است بخواهید بدانید آیا راهی وجود دارد تا از خشک شدن این خوراکیها جلوگیری کنید یا نه.
قطعاً راههای خاصی برای حفظ کیفیت این شیرینیها وجود دارد. اگر میخواهید با سادهترین روشها آشنا شوید، با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.
1. نگهداری کیک و شیرینی در ظروف دربسته
اگر کیک و شیرینی خود را در معرض هوا قرار دهید، احتمالاً بعد از مدتی با یک کیک کاملاً خشک شده مواجه میشوید. دلیل این موضوع تماس مستقیم هوا با این خوراکیهاست، که میتواند باعث اکسید شدن روغنهای موجود در آنها شده و کیفیتشان را کاهش دهد.
2. استفاده از آرد شیرینیپزی
برای تهیه کیک و شیرینی، بهتر است از آرد گندم یا آرد ساده کمتر استفاده کنید. زیرا این نوع آردها به خاطر پروتئین و سبوسشان باعث میشوند که خمیر سخت شود. اما اگر از آرد مخصوص شیرینیپزی استفاده کنید، که پروتئین و سبوس کمتری دارد، احتمال کمتری دارد که محصول نهایی خشک شود.
3. کنترل دما و زمان ماندگاری در فر
زمانی که مواد کیک و شیرینی را در فر قرار میدهید، باید به زمان و دمای فر توجه کنید. اگر مواد مدت طولانی در فر بمانند، ممکن است آبشان بخار شده و در نتیجه خشک شوند. همچنین اگر دمای فر بیش از حد بالا باشد، نه تنها ممکن است خمیر بسوزد، بلکه باعث خشک شدن کامل آن خواهد شد.
شیرینیپزهای حرفهای همیشه توصیه میکنند که در هم زدن مواد بیش از حد زیادهروی نکنید. این کار میتواند باعث شود محصول نهایی حتی خشکتر از آنچه که باید باشد شود.
منبع : رضیم