بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

بهترین دسر و شیرینی یلدایی کم هزینه (مرحله به مرحله)

“`html

بهترین دسر و شیرینی یلدایی کم هزینه

درست کردن دسر و شیرینی شب یلدا هم می‌تواند سرگرمی جالبی باشد و هم به سفره یلدا زیبایی و رنگ تازه بدهد. در این مقاله از مجله رضیم، دستور تهیه انواع دسر و شیرینی شب یلدا را که ساده و بدون نیاز به فر هستند، برای شما آماده کرده‌ایم تا با مواد در دسترس خود، دسرهای خوشمزه و آسان با نشاسته و بیسکویت درست کنید و لذت ببرید.

دسر و شیرینی‌های کم هزینه برای یلدا بدون فر

یکی از نکات مهم برای ساخت دسر شب یلدا این است که خوراکی‌هایی تهیه کنید که طعم خوبی داشته باشند و زمان کمی بگیرند.

شکلات قالبی انار؛ یکی از راحت‌ترین دسرهای شب یلدا

شما می‌توانید شکلات قالبی انار را به راحتی در خانه باکمترین مواد درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شکلات قالبی انار

شکلات تخته‌ای تلخ ذوب شده: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری
انار: ۱ عدد بزرگ
رزماری تازه: ۲ شاخه برای تزئین

مراحل درست کردن شکلات قالبی انار

تهیه این دسر یلدایی بسیار آسان است و جزو دسرهای کم‌هزینه شب یلدا به حساب می‌آید. برای درست کردن دسر انار کافی است که لایه‌های انار و شکلات ذوب شده را در قالب بریزید.

این دسر خوشمزه فقط به ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارد تا در یخچال خود را بگیرد و سپس می‌توانید آن را سرو کنید. از قالب‌های یک نفره هم می‌توانید برای تهیه شکلات قالبی انار استفاده کنید.

مرحله اول؛ کف قالب‌ها را شکلات ذوب شده بریزید

تهیه شکلات مغزدار بسیار آسان است و می‌توانید آن را با میوه‌های خشک و آجیل درست کنید. برای تهیه یکی از دسرهای شکلاتی شب یلدا به قالب‌های کوچک کاپ کیک نیاز دارید. قالب‌های مناسب را آماده کنید.

سپس انار را دانه کنید. داخل هر قالب کوچک، کاغذ کاپ کیک قرار دهید و ۲ قاشق چای‌خوری شکلات ذوب شده در هر کدام بریزید. سپس روی هر کدام از قالب‌ها یک قاشق غذاخوری دانه انار بریزید.

مرحله دوم؛ قالب‌ها را در یخچال بگذارید

بعد از اینکه انارها را روی شکلات بریزید، یک لایه دیگر از شکلات ذوب شده روی آن‌ها بریزید تا زیباتر شوند. سپس به مدت حدود ۱۵ دقیقه قالب‌ها را در یخچال بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد. بعد از آن می‌توانید هر شکلات را از قالب خارج کرده و در یک بشقاب بچینید.

از شاخه‌های رزماری برای تزئین ظرف استفاده کنید. این شکلات‌های یلدایی را می‌توانید تا ۳ روز در یخچال نگه دارید.

ژله در پوست هندوانه؛ یکی از دسرهای آسان و کم هزینه شب یلدا

ژله در پوست هندوانه یک ایده خلاقانه برای دسر یلدایی است.

مواد لازم برای دسر ژله در پوست هندوانه

نصف یک هندوانه با پوست
ژله هندوانه: ۲ بسته
آب گرم: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب سرد: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل دستور تهیه دسر ژله ساده در پوست هندوانه

تهیه دسر یلدایی در پوست هندوانه هم ساده و کم‌هزینه است. کافی است داخل پوست هندوانه را خالی کرده و با ژله پر کنید. نیاز نیست حتماً طعم ژله شما هندوانه باشد. رنگ قرمز آن کافی است.

با چند رنگ خوراکی هم می‌توانید این دسر یلدایی را درست کنید. می‌توانید از شکلات چیپسی به جای هسته‌های انار برای تزئین استفاده کنید تا ظاهر دسر زیباتر شود.

مرحله اول؛ هندوانه‌ها را با قاشق اسکوپ خارج کنید

برای درست کردن این دسر شیک شب یلدا، باید داخل یک هندوانه‌ی نصف شده را با قاشق خالی کنید. بهتر است از قاشق اسکوپ بستنی استفاده کنید. تکه‌های هندوانه را در ظرف دیگری قرار دهید و کنار بگذارید. اگر مقداری از هندوانه داخل پوست باقی ماند، می‌توانید با قاشق آن را صاف کنید.

“““html

مرحله دوم؛ ژله‌ها را در آب حل کنید

در این مرحله از تهیه ژله ساده شب یلدا، باید هندوانه را آماده کنید. برای این کار، دو بسته ژله هندوانه یا هر نوع ژله قرمز را با دو لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

برای اینکه ژله بهتر حل شود، می‌توانید آن را روی بخار کتری بگذارید و مدام هم بزنید. سپس ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. این ژله باید کمی سفت‌تر از حالت عادی باشد، بنابراین آب سرد را کم‌کم اضافه کنید.

مرحله سوم؛ ژله را به هندوانه اضافه کنید

پس از آماده شدن ژله، آن را داخل پوست هندوانه بریزید و هندوانه را در یخچال بگذارید به طوری که تکان نخورد و در جای ثابتی قرار گیرد.

پس از ۵ ساعت، هندوانه را بیرون بیاورید و با یک چاقوی تیز برش بزنید. برش‌های هندوانه را در یک ظرف مناسب سرو کنید. می‌توانید روی این دسر کمی کنجد سیاه یا دانه‌های سیاه بپاشید یا با شکلات‌های ریز آن را تزئین کنید.

تارت شکلاتی انار؛ از انواع دسر شب یلدا بدون نیاز به پخت

«تارت شکلات اناری» یک دسر خوشمزه و پاییزی با میوه انار است و یکی از دسرهای محبوب شب یلدا به شمار می‌رود.

مواد لازم برای تهیه تارت شکلاتی انار

بیسکویت ساقه طلایی: ۱۹۰ گرم
کره ذوب شده: ۹۰ گرم
شکلات تخته‌ای: ۲۰۰ گرم
خامه: ۱۵۰ گرم
دانه انار: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌‌دار

مراحل دستور تهیه تارت شکلاتی انار

این تارت یک دسر جذاب و عالی برای شب یلداست و تهیه آن نیازی به هزینه زیاد ندارد. کافی است مواد را لایه‌لایه در قالب بچینید و پس از هر مرحله، قالب را در یخچال بگذارید.

خبر خوب این است که می‌توانید خمیر تارت را آماده از فروشگاه بخرید. اما درست کردن لایه بیسکویتی زیر تارت کار سختی نیست. زمان آماده‌سازی تارت انار برای شب یلدا بسیار کوتاه است و فقط کافی است صبر کنید تا مواد در یخچال سفت شوند.

مرحله اول: بیسکویت‌های پودر شده را در قالب بریزید

انواع تارت و پای جزو شیرینی‌های خوشمزه و مناسب فصل محسوب می‌شوند، زیرا می‌توانید با میوه‌های فصل شیرینی‌های خوشمزه و مقوی درست کنید. برای درست کردن یکی از انواع تارت خوشمزه به عنوان دسر و شیرینی شب یلدا، ابتدا بیسکویت‌های ساقه طلایی را در میکسر بریزید.

پس از اینکه بیسکویت‌ها پودر و یکدست شدند، آن‌ها را با کره ذوب شده مخلوط کنید تا مثل یک خمیر یکدست شوند. سپس یک قالب تارت کوچک را کمی چرب کرده و بیسکویت را روی آن پهن کنید. بهتر است از دو یا چند قالب کوچک برای درست کردن این تارت استفاده کنید. قالب‌ها را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شوند.

مرحله دوم: شکلات را روی دسرها بریزید

در این مرحله، مقداری آب داخل قابلمه بریزید و آن را به جوش بیاورید. سپس شکلات‌ها را خرد کرده و داخل یک کاسه پیرکس روی آب جوش قرار دهید تا ذوب شوند. خامه را به شکلات اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و خوب هم بزنید. صبر کنید تا دما به حالت معمولی برسد.

سپس مواد را روی تارت پخش کنید و دانه‌های انار را روی شکلات بریزید. تارت را به مدت حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل