بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

بهترین روش برای تمیز کردن و از بین بردن لکه های ظروف سرامیکی (2 ترفند عالی)

نحوه تمیز کردن و از بین بردن لکه های ظروف سرامیکی

برای پاک کردن غذاهای چسبیده و چربی از ظروف سرامیکی روش‌های زیادی وجود دارد. مخصوصاً شوینده‌های طراحی‌شده برای ظروف سرامیکی که بسیار مؤثر هستند.
همچنین می‌توانید از پاک‌کننده‌های اجاق‌گاز یا چند منظوره هم برای تمیز کردن این ظروف استفاده کنید. خیساندن ظروف سرامیکی در محلول جوش شیرین هم گزینه‌ای خوب برای از بین بردن لکه‌ها و چربی‌هاست.

استفاده از شوینده مخصوص ظروف سرامیکی

1- ظرف را با آب داغ و مایع شوینده پر کنید. مقداری از شوینده را طبق دستور روی بسته‌بندی در آب بریزید و بگذارید 30 دقیقه تا 1 ساعت داخل ظرف بماند.
دمای آب باید بین 40 تا 46 درجه سانتیگراد باشد. این شوینده‌ها را می‌توانید از فروشگاه‌های آنلاین تهیه کنید.

2- ظرف را با اسکاج بسابید. پس از استفاده از محلول شوینده، از یک اسکاج نرم مانند پلاستیکی یا نایلونی برای تمیز کردن استفاده کنید و مطمئن شوید که تمام باقی‌مانده‌های غذا و چربی‌ها پاک شوند. اگر لازم بود، این کار را چند بار تکرار کنید تا همه لکه‌های چسبیده پاک شود.

3- ظرف را با مایع ظرفشویی بشویید. برای تمیزتر شدن، کمی مایع ظرفشویی و آب گرم داخل ظرف ریخته و با اسکاج نایلونی آن را بسابید.

4- ظرف را آبکشی کنید. بعد از اینکه تمام لکه‌ها پاک شدند، ظرف را با آب گرم بشویید تا هرگونه باقی‌مانده صابون و لکه‌های غذایی از بین برود. سپس آن را در سبد گذاشته تا خشک شود یا با حوله خشک کنید.

استفاده از تمیز کننده اجاق گاز (اسپری چند منظوره) برای ظروف سرامیکی

1- اسپری را روی ظرف هایتان بزنید. برای محافظت از دستانتان، یک جفت دستکش بپوشید. تمام سطح ظرف را اسپری کنید و بیشترین تمرکز را روی لکه‌ها داشته باشید.

2- ظرف را داخل یک کیسه زباله قرار دهید. کیسه را محکم ببندید و بگذارید ظرف یک شب در کیسه بماند. کیسه را در جایی بیرون از خانه و در سایه بگذارید.

3- کیسه را بیرون از خانه باز کنید. قبل از باز کردن کیسه، گره را دور از صورتتان نگه‌دارید. این کار باعث می‌شود از تنفس بخارهای سمی که در کیسه جمع شده است جلوگیری کنید. ظرف را یک بار با شلنگ در حیاط بشویید و سپس می‌توانید آن را به داخل خانه بیاورید.

4- ظرف را با آب و صابون بشویید. ظرف را داخل سینک گذاشته و کمی آب گرم بریزید. مقدار مناسبی مایع ظرفشویی روی یک اسکاج نرم بریزید و لکه‌ها و چربی‌ها را بسابید. هرگز از سیم ظرفشویی استفاده نکنید، چون ممکن است ظرف خراش بر دارد.

5- ظرف را با آب گرم آبکشی کرده و خشک کنید. زمانی که لکه‌ها از بین رفتند، ظرف را با آب گرم بشویید و در جایی قرار دهید تا خشک شود. همچنین می‌توانید از یک پارچه خشک و تمیز برای خشک کردن ظرف استفاده کنید.

استفاده از محلول جوش شیرین

1- ظرف را داخل سینک قرار دهید. ظرف را تا نیمه با آب داغ پر کنید، سپس مقداری مایع ظرفشویی روی آن بریزید و بقیه ظرف را هم با آب داغ پر کنید. حداقل دمای آب باید 40 درجه سانتی‌گراد باشد.

2- یک یا دو قاشق سوپخوری (15 تا 30 میلی‌لیتر) جوش شیرین به محلول آب و صابون اضافه کنید.
جوش شیرین را خوب با محلول ترکیب کرده و اجازه دهید بین 30 دقیقه تا 1 ساعت در ظرف بماند. (حتی می‌توانید محلول را یک شب کامل هم بگذارید).

3- ظرف را با یک اسکاج نرم بسابید. اگر بعد از این کار لکه‌ای باقی ماند، مراحل یک تا سه را دوباره تکرار کنید.

4- ظرف را آب کشیده و با یک پارچه یا حوله خشک آن را خشک کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل