بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه تخم مرغ آب پز بدون پوست خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی

سلاامم..صبحتون بخير ،اينم از صبحونه امروز كه واسه خودم درست كردم كه بعدش برم سراغ يه تمرين سخت🎾👟🏃🏻‍♀️💪🏻
ولي حيفه كه بهتون يه چيز جديد آموزش ندم،اين تخم مرغي كه تو ظرف ميبينيد تخم مرغ پوچد شده هست كه خيلي خوشمزست دور تا دور تخم مرغ پخته و وسطش عسليه😋
واين روش پخت براي انواع ساندويچ هاي صبحانه عاليه

مواد لازم تخم مرغ آب پز بدون پوست

تخم مرغ ١ عدد
مقداري آبجوش
سركه يا آبليمو ١ قاشق مرباخوري
نمك مقداري
يه كفگير😉

طرز تهیه تخم مرغ آب پز بدون پوست

ابتدا ميزاريم مقداري آب به جوش بياد بعد بهش سركه يا آبليمو را اصافه و مقدار كم نمك و بعدش تخم مرغ را در ظرف ميشكنيم ،تخم مرغ سريع بسته ميشه ووقتي خودشو گرفت (حدودا ٣-٤ دقيقه كافيه)با يه كفگير تخم مرغ را از آب برداشته و سرو ميكنيم.نكته (ميزان عسلي بودن تخم مرغ بستگي به خودتون داره اگه ميخواين سفت تر بشه بيشتر تو آبجوش نگه دارين)
پ ن:در كنار تخم مرغم كدو سبز مزه دار شده و گريل شده گذاشتم بعضي وقتا سبزيجات هم با صبحانه ام مصرف ميكنم،شمام يخورده تنوع بدين و به يه چاي و نون و پنير ساده بسنده نكنيد چون وعده صبحانه مهمترين وعده غذاييمون هست.
پ ن:حتما يه پست ديگه براتون از يه ساندويچ با همين طبخ تخم مرغ ميزارم كه براي صبحانه عاليه و قطعا عاشقش ميشين😍
پ ن:(پوچد اگ )يعني تخم مرغي كه بدون پوست پخته بشه.

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل