“`html
دستور تهیه ترشی زنجبیل، یک ترشی پاییزی خوشمزه
ترشی زنجبیل یکی از ترشیهای ویژه و متفاوت است که به خاطر طعم و ظاهری که دارد، با ترشیهای دیگر فرق میکند. وقتی ترشی زنجبیل را میچشید، طعمی تند، شور و شیرین را همزمان احساس میکنید. این ترشی با زنجبیل تازه و جوان درست میشود. معمولا وقتی سوشی سرو میشود، ترشی زنجبیل هم در کنار آن قرار دارد و اکثر رستورانهایی که سوشی ارائه میدهند، مدلهای مختلفی از ترشی زنجبیل را نیز برای مشتریانشان میآورند. علاوه بر این، ترشی زنجبیل با غذاهای ایرانی هم خیلی خوشطعم میشود و طعم تازهای به سفرههای ایرانی اضافه میکند.
مواد لازم برای تهیه ترشی زنجبیل
- ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده : 250 گرم
- نمک دریایی : 1 قاشق چای خوری
- سرکه برنج : 1 فنجان
- شکر سفید : 1/3 فنجان
دستور تهیه ترشی زنجبیل
زنجبیل را به قطعات کوچک برش بزنید و در یک کاسه بریزید.
نمک دریا را روی زنجبیلها بپاشید و به مدت 30 دقیقه مخلوط کنید تا تمام سطح زنجبیلها با نمک پوشانده شود. سپس زنجبیلها را به یک ظرف تمیز منتقل کنید.
در یک تابه، سرکه برنج و شکر را با هم ترکیب کنید و به هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
بعد از این که مخلوط به جوش آمد، آن را روی قطعات زنجبیل در یک شیشه مخصوص ترشی بریزید.
بگذارید مخلوط کاملا خنک شود و سپس حداقل یک هفته در یخچال نگهداری کنید. خواهید دید که مایع ظرف بعد از چند دقیقه کمی به رنگ صورتی در میآید. نگران نباشید؛ این تغییر به خاطر واکنش سرکه برنج است و فقط سرکه با کیفیت این کار را انجام میدهد.
اگر بخواهید میتوانید کمی زعفران هم به ترشی زنجبیل اضافه کنید که در این صورت رنگ ترشی قرمز میشود.