بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

تفاوت نوشیدنی آبجو و ماءالشعیر + ۱۴ عوارض ماءالشعیر برای سلامتی (2 نکته مهم)

“`html

ماءالشعیر چه فرقی با نوشیدنی آبجو دارد؟

سوالی که بسیاری از مردم در مورد آبجو و ماءالشعیر دارند، این است که آیا ماءالشعیر همان آبجو است یا تفاوت‌هایی بین آنها وجود دارد؟

  • وحید مقاری در مورد نحوه تهیه ماءالشعیر در شرکت‌های ایرانی گفته است: برخی از این شرکت‌ها دارای واحد تولید مالت هستند و ماءالشعیر آنها از «جو» تهیه می‌شود، اما بعضی دیگر ماءالشعیر را به طور مصنوعی و با اضافه کردن طعم‌دهنده تولید می‌کنند.
  • در ابتدای تولید مالت، جو خیس شده و سپس به قسمت جوانه‌زنی منتقل می‌شود (در این مرحله آنزیم‌ها فعال شده و برای استخراج عصاره آماده می‌شوند) و سپس جو جوانه‌زده به مرحله خشک کردن می‌رود.
  • پس از خشک شدن، آن را در تانک‌های پخت قرار می‌دهند تا مایع تهیه شود و بعد به مرحله فیلتراسیون می‌رود تا مایع شفاف شود و سپس با اضافه کردن مواد دیگر، ماءالشعیر آماده می‌شود.
  • ماءالشعیر بعد از تایید کیفیت از نظر طعم و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، به مرحله پر کردن فرستاده می‌شود که گاز CO2 به آن اضافه می‌شود.

تفاوت آبجو و ماءالشعیر

  • پس از ارسال مایع به تانک‌های پرکن، بطری‌های خالی که از شرکت‌های مختلف خریداری شده‌اند یا در همان جا ساخته شده‌اند، پس از شستشو به دستگاه پرکن وارد می‌شوند و پر کردن در این ماشین انجام می‌شود. سپس بطری‌ها به مرحله پاستوریزه شدن می‌روند و در آن‌جا در دما و زمان مشخصی، محصول از میکروب‌ها پاک می‌شود.
  • همه بطری‌ها برچسب می‌خورند و بعد از آن در بسته‌های چندتایی قرار می‌گیرند و روی پالت‌ها چیده می‌شوند.
  • تفاوت اصلی در فرآیند تولید است که در آن آبجو مخمرها را برای تخمیر استفاده می‌کند، اما در ساخت ماءالشعیر ما اجازه نمی‌دهیم که مخمرها در محصول رشد کنند. مخمرها تنها بر روی محصول وجود دارند.
  • در آبجوهای الکلی از مخمرهایی استفاده می‌شود که ممکن است طعم‌های مختلفی ایجاد کنند؛ در مقابل، در تولید ماءالشعیر از یک فرآیند حرارتی با آنزیم‌ها برای تجزیه کربوهیدرات‌ها بهره می‌برند.

۱۴ مورد از عوارض مصرف ماءالشعیر

  • ماءالشعیر برای افراد چاق و دیابتی به عنوان یک نوشیدنی مناسب توصیه نمی‌شود. همچنین، در افرادی که سنگ کلیه دارند، ممکن است در مراحل خروج سنگ، مصرف ماءالشعیر کمک کند، اما اگر سنگ در کلیه باقی مانده باشد، فایده‌ای نخواهد داشت.

1. پوسیدگی دندان‌ها با مصرف ماءالشعیر

  • مصرف زیاد ماءالشعیر به خاطر قند و گاز CO2 می‌تواند برای سلامتی مضر باشد. قند و اسید موجود در آن سبب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

2. ماءالشعیر باعث ایجاد مشکلات معده

  • ماءالشعیر گازدار برای افرادی که معده حساسی دارند مضر است، زیرا گاز CO2 به شکل اسید کربنیک در می‌آید و می‌تواند موجب افزایش اسیدیته معده و در نتیجه التهاب یا زخم‌های گوارشی شود.
  • استفاده از این اسید ممکن است به هضم بهتر غذا کمک کند، اما در درازمدت معده را تنبل کرده و هضم غذا را با مشکل مواجه می‌کند.
  • ممکن است نشانه‌های ناراحتی معده شامل درد، گرفتگی، نفخ و حتی اسهال رخ دهد.
  • مصرف زیاد ماءالشعیر همچنین ممکن است با برخی داروها تداخل داشته باشد.

3. ماءالشعیر باعث ایجاد پوکی استخوان

  • اسید فسفریک موجود در این نوشیدنی می‌تواند موجب پوکی استخوان شود.
  • همچنین گاز کربنیک…

“““html

1. امکان ایجاد پوکی استخوان

2. کاهش نیروی جنسی مردان با ماءالشعیر

3. نفخ و باد روده ناشی از ماءالشعیر

4. یبوست ناشی از آبجو

آیا ماءالشعیر هم عوارض دارد؟

5. آلودگی قارچی با ماءالشعیر

6. واکنش‌های آلرژیک با ماءالشعیر

7. آسم بیکرز

8. انسداد و پارگی مری ناشی از ماءالشعیر

9. بیماری سلیاک

10. کاهش قند خون از عوارض مهم ماءالشعیر

11. مشکلات جراحی

12. چاقی ناشی از ماءالشعیر

همچنین بخوانید:

سایت رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل