“`html
ران مرغ و برنج در شیشه، یک غذای خوشمزه و کامل است که میتوانید خیلی ساده در خانه تهیه کنید. این غذا برای مهمانیها، پیکنیک یا حتی شامهای خانوادگی هم مناسب است. در این مقاله از رضیم بلاگ، رسپی تهیه ران مرغ و برنج در شیشه را به صورت قدم به قدم و با تمام نکات مهم آن برای شما توضیح میدهیم.
رسپی ران مرغ و برنج در شیشه
- مدت زمان آمادهسازی و پخت این غذا بین ۶۰ تا ۸۰ دقیقه است.
- این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است.
- درجه سختی تهیه این غذا متوسط است.
مواد لازم جهت تهیه ران مرغ و برنج در شیشه
ران مرغ بدون پوست و استخوان | ۴ عدد |
برنج | ۲ پیمانه |
آب مرغ یا آب | ۳ پیمانه |
پیاز بزرگ | ۱ عدد خرد شده |
سیر، رنده شده | ۲ حبه |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر پاپریکا | ۱/۲ قاشق چای خوری |
جعفری تازه، خرد شده | ۱/۴ پیمانه |
مرحله اول: آمادهسازی فر
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و به سراغ آمادهسازی دیگر مواد بروید.
مرحله دوم: آمادهسازی پیاز و سیر
در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید تا نرم و شفاف شود.
بعد سیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
بیشتر بخوانید: رسپی دلمه تره فرنگی
مرحله سوم: افزودن ران مرغ و ادویهها
رانهای مرغ را به تابه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا رنگشان قهوهای شود. اگر رانهای با استخوان دارید، ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشید.
سپس نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
برای اینکه طعم غذا بهتر شود، میتوانید از ادویههای دیگری مثل پودر زنجبیل، پودر زیره یا پودر دارچین هم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی خورش آلو بخارا با مرغ
“““html
مرحله چهارم: افزودن برنج
برنج را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا با دیگر مواد خوب مخلوط شود.
میتوانید از هر گونه برنجی که دوست دارید استفاده کنید. برنج باسمتی یا برنج ایرانی گزینههای خوبی برای این غذا هستند.
بیشتر بخوانید: رسپی مرغ کبابی با ترخون و انگور؛ طعمی متفاوت و لذیذ
مرحله پنجم: انتقال به شیشه
آب مرغ یا آب معمولی را اضافه کرده و آن را به جوش بیاورید.
سپس مواد را به داخل شیشههای مخصوص فر منتقل کنید.
جعفری را روی مواد بپاشید. میتوانید از سبزیجات دیگری مانند هویج، نخود فرنگی یا ذرت نیز در این غذا استفاده کنید.
در شیشهها را محکم ببندید.
اگر میخواهید از این غذا به عنوان غذای یک نفره استفاده کنید، میتوانید از شیشههای کوچکتر بهره ببرید.
بیشتر بخوانید: رسپی خورش مرغ و انجیر
مرحله ششم: پخت غذا
شیشهها را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید تا برنج و مرغ کاملاً بپزد.
پس از پخت، شیشهها را از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه قبل از سرو بگذارید تا خنک شوند. شما میتوانید این غذا را در قابلمه نیز طبق دستور تهیه کنید.
امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز این غذای خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید. اگر شما نکاتی دارید که باعث خوش طعمتر شدن این غذا میشود، خوشحال میشویم که آنها را در بخش نظرات با ما و سایر علاقهمندان به اشتراک بگذارید.