بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

خورش خلال | ۵ نکته طلایی برای تهیه خورش خلال (مرحله به مرحله)

“`html

چطور خورش خلال درست کنیم؟

این غذا که به نام خورش خلال بادام شناخته می‌شود، به طور مختصر به آن خورشت خلال هم می‌گویند. این خورش یکی از غذاهای محبوب مردم کرمانشاه است و در کل ایران طرفداران زیادی دارد. این خورش شباهت زیادی به خورشت قیمه دارد، با این تفاوت که به جای سیب‌زمینی، از خلال بادام استفاده می‌شود. بیایید با رضیم همراه شویم.

روش تهیه خورش خلال کرمانشاهی

مواد لازم برای خورش خلال

  • گوشت گوساله: ۷۰۰ گرم
  • بادام خلال شده: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • لیمو عمانی: به مقدار دلخواه
  • زرشک: یک سوم فنجان
  • زعفران و نمک: به میزان دلخواه
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

نحوه تهیه خورشت خلال بادام

  1. بادام خلال شده را یک ساعت قبل در آب خیس می‌کنیم.
  2. گوشت را به شکل مکعبی خرد می‌کنیم.
  3. پیازها را ریز خرد کرده و در کمی روغن سرخ می‌کنیم.
  4. بعد از چند دقیقه، گوشت‌ها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.
  5. زعفران دم‌کرده را به این مخلوط می‌افزاییم.
  6. سپس سه لیوان آب و خلال بادام را به ظرف اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گوشت و بادام بپزند.
  7. ۱۵ دقیقه قبل از اینکه خورشت کاملاً بپزد، زرشک‌ها و رب گوجه را جداگانه با کمی روغن تفت داده و به خورش اضافه می‌کنیم. همچنین لیمو عمانی را در خورشت می‌اندازیم تا طعم و عطر خوبی به آن بدهد. امیدوارم از خورشت خلال بادام لذت ببرید. نوش جان!

نکات طلایی برای تهیه خورش خلال کرمانشاه:

  1. پیاز را نگینی خرد کنید.
  2. از گوشت گوسفندی هم می‌توانید استفاده کنید.
  3. اگر از خلال بادام که تازه نیست استفاده می‌کنید، آن را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیس کرده و بعد در زعفران دم‌کرده به مدت ۵ دقیقه دیگر خیس کنید.
  4. زرشک را پاک کرده و در آب خیس کنید.
  5. برای خوشمزه‌تر شدن غذا، بهتر است از گلاب و لیمو عمانی استفاده کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)

خورش تره – روش تهیه خورش تره گیلانی

روش تهیه خورش کدو با آلبالو تازه و خوشمزه

روش تهیه خورش پاستای ایتالیایی به صورت مرحله‌ای

جمع‌آوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل