بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

خورش کرفس گیاهی با لوبیا (مرحله به مرحله)

“`html

خورش کرفس گیاهی با لوبیا

در این دستور، طرز تهیه خورش کرفس بدون گوشت را به شما آموزش می‌دهیم. این خورش طعمی فوق‌العاده دارد و پروتئین لازم را از لوبیا می‌گیرد. خورش کرفس یکی از خورش‌های سنتی ایرانی است که همیشه با خورش سبزی در رقابت است. اما معمولاً خورش سبزی یا قرمه‌سبزی مورد علاقه‌تر هستند.

خیلی‌ها به این خورش شوخی می‌کنند! برخی می‌گویند که خورش کرفس اصلاً درست نیست. به نظر من، آن‌هایی که اینطور فکر می‌کنند، خورش خوشمزه کرفس را امتحان نکرده‌اند. پس این دستور غذایی را از دست ندهید چون قرار است راز خوشمزگی خورش کرفس را یاد بگیرید.

دستور تهیه خورش کرفس با لوبیا را حتماً امتحان کنید زیرا پشیمان نمی‌شوید. وقتی این خورش گیاهی را برای مهمان‌هایتان درست کنید، هم با غذاهای گیاهی آشنا می‌شوند و هم از طعم عالی آن لذت می‌برند.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نعناع 50 گرم
جعفری 150 گرم
ساقه کرفس 400 گرم
پیاز 1 عدد
لیمو عمانی 2 عدد
لوبیا چیتی ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن گیاهی کمی

دستور تهیه خورش کرفس گیاهی و بدون گوشت

ابتدا برگ‌های کرفس را از ساقه آن جدا کنید و پس از شستشو، ساقه‌ها را به قطعات 2 سانتی‌متری خرد کنید.
پیازها را به صورت ریز خرد کنید و با نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید تا کمی نرم و شفاف شوند.
سبزی‌ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس لوبیا را اضافه کنید و آب بریزید تا خورش بپزد.
وقتی لوبیا و سبزی‌ها پخته شدند، لیمو عمانی‌ها را از وسط نصف کرده و هسته‌های آن‌ها را خارج کنید و در خورش بیندازید.
برای لعاب‌دار شدن خورش کرفس، خورش را با سیب‌زمینی بپزید. (یک عدد سیب‌زمینی را مکعبی خرد کنید و در خورش بیندازید).
در 10 دقیقه پایانی، مزه‌ها را بچشید و اندازه کنید.
برای خوش‌رنگ‌تر شدن خورش، یک قاشق رب گوجه‌فرنگی را سرخ کرده و اضافه کنید.
دو قاشق رب انار برای طعم‌دار کردن خورش کرفس اضافه کنید و بگذارید تا طعم‌ها به خورش برسند.
وقتی روغن روی خورش آمد، آن را خاموش کرده و همراه با برنج سرو کنید.

نکات لازم :

من برای لعاب دادن به این غذا، خورش کرفس را با سیب‌زمینی درست می‌کنم که شما می‌توانید در انتها سیب‌زمینی‌ها را بردارید، اما من عاشق همین سیب‌زمینی‌های داخل خورش هستم.
یکی از رازهای خوشمزه شدن خورش کرفس استفاده از لوبیا چیتی یا لوبیا چشم‌بلبلی است که به خورش هم طعم خوب می‌دهد و هم لعاب دار می‌کند. در بعضی شهرهای ایران از لپه در تهیه خورش کرفس استفاده می‌شود.
در کنار کرفس، از نعنای تازه و جعفری ریز خرد شده هم استفاده کنید که به خوشمزگی کمک می‌کند.
از تفت دادن زیاد کرفس و سبزی‌های آن خودداری کنید، چون باعث می‌شود خورش تلخ شود.

منبع : وی جی ها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل