“`html
خورش یخنی ساده (غذای محلی درگز)
در این مطلب یک غذای سنتی از شهر درگز را برای شما آماده کردهایم. امیدوارم این خورش را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه مراحل پخت و آشپزی خورشت یخنی
مواد لازم برای پخت خورش یخنی
- لوبیا چیتی یا سفید (نیم پز) 1.5 لیوان
- گوشت قرمز یا مرغ 250 گرم
- پیاز متوسط 2 عدد
- سیبزمینی متوسط 1 عدد
- رب گوجهفرنگی به مقدار لازم
- گوجهفرنگی گیلاسی به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به مقدار لازم
دستور تهیه خورش یخنی
- پیازها را با کمی روغن سرخ میکنیم تا شفاف شوند. سپس گوشت یا مرغ خرد شده را به آنها اضافه کرده و با کمی زردچوبه تفت میدهیم. بعد از آن رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و مجدداً تفت میزنیم.
- پس از آن لوبیا را اضافه کرده و حدود ۳ لیوان آب جوش به مخلوط اضافه می کنیم تا گوشت و لوبیا به خوبی بپزند.
- در نهایت، سیبزمینی خرد شده را نیم ساعت قبل از پخت کامل به خورش اضافه کنید و گوجهفرنگیهای گیلاسی را نیز اضافه کنید. نمک و فلفل را تنظیم کنید تا خورش به خوبی جا بیفتد.
- این غذا را با نارنج یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه سرو کنید که طعم بهتری داشته باشد. نوش جان!
سایر نکات جهت تهیه خورش یخنی
- مقدار گوشت دلخواه است و میتوانید کمتر یا بیشتر اضافه کنید.
- اگر لوبیا نیم پز باشد، خورشت زودتر جا میافتد و آماده میشود.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه خورشت ساک، غذای محلی مازندران
دستور تهیه آش دوغ محلی، یک غذای سنتی و خوشمزه
گردآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی