“`html
سوسیس یکی از محصولات گوشتی است که انواع مختلفی دارد. فرانکفورتر یکی از خوشمزهترین انواع آن است که معمولاً با گوشت قرمز مثل گوشت گاو تهیه میشود. در این مقاله، ما قصد داریم دو روش برای تهیه املت فرانکفورتر را به شما آموزش دهیم، تا بتوانید به راحتی و سریع این غذای لذیذ را آماده کنید. امیدواریم تا پایان با ما باشید.
دستور تهیه املت فرانکفورتر خوشمزه رستورانی
سفر به اسکاندیناوی با طعم املت فرانکفورتر
در کشورهای اسکاندیناوی مثل سوئد، دانمارک، فنلاند و نروژ، مواد لازم و طرز تهیه املت خیلی متفاوت است. مردم این مناطق، سبزیجات و گوشت را جداگانه میپزند و سپس تخممرغ نیمرو را روی آن میگذارند. این املت معمولاً برای صبحانه سرو میشود. اگر کمی گوشت پخته دارید، با ما همراه شوید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما بگوییم.
مواد لازم :
۹۰۰ گرم سیبزمینی، پخته و مکعبی خرد شده
۱۵۰ گرم گوشت پخته
۱۵۰ گرم سوسیس فرانکفورتر
۱۵۰ گرم کالباس مکعبی خردشده
دو عدد پیاز خردشده
چهار قاشق غذاخوری روغن سرخکردنی
یک قاشق چایخوری آویشن
به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری سبزیجات تازه خرد شده مثل جعفری و ریحان برای تزئین
چهار عدد تخممرغ
طرز تهیه :
ابتدا سیبزمینی، پیاز، گوشت، سوسیس فرانکفورتر و کالباس را به اندازه مکعبهای یک سانتیمتری خرد کنید. سپس یک ماهیتابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و دو قاشق روغن در آن بریزید.
وقتی روغن داغ شد، سیبزمینی و پیاز را اضافه کنید. این مواد را چند بار هم بزنید تا خوب سرخ شوند. در این مرحله کمی نمک به سیبزمینیها اضافه کنید. در یک ماهیتابه نچسب دیگر، دو قاشق روغن بریزید و کالباس را در آن سرخ کنید.
پس از سرخ شدن کالباس، گوشت پختهشده، سوسیس فرانکفورتر و آویشن را به آن افزوده و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد به خوبی سرخ شوند و رنگشان طلاییشود. سپس این مواد را روی تابه سیبزمینی ریخته و به خوبی مخلوط کنید.
همچنین میتوانید با چشیدن، نمک و فلفل را به مقدار دلخواه اضافه کنید. حالا نوبت به تخممرغها میرسد. آنها را با همان روغن باقیمانده تابهگوشت، نیمرو کنید. بهتر است زرده نیمرو کمی شل باشد.
زمان سرو، یک چهارم از مخلوط سیبزمینی و گوشت را در هر بشقاب بکشید و یک تخممرغ نیمرو روی آن بگذارید و املت فرانکفورتر را با سبزیجات تازه تزئین کنید. در کشورهای اسکاندیناوی، ترشی لبو یکی از همراههای ثابت این غذا است، اما شما میتوانید هر نوع ترشی دلخواه دیگری را نیز امتحان کنید.
دستور تهیه املت فرانکفورتر فرانسوی
مواد لازم :
۲ عدد سوسیس فرانکفورتر
۸ عدد تخممرغ
۴ ورق ژامبون
۱ عدد فلفل دلمهای
۴ عدد پنیر ورقهای گودا
۸ عدد قارچ
به مقدار کافی نمک و فلفل سیاه
به مقدار کافی روغن
به مقدار کافی آویشن
طرز تهیه :
برای تهیه املت فرانکفورتر فرانسوی، ابتدا فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه به همراه کمی روغن تفت بدهید تا نرم شود. سپس قارچها را به صورت حلقهای خرد کرده و به تابه اضافه کنید و آنها را هم تفت دهید.
تا زمانی که آب قارچها تبخیر شود، تفت دادن را ادامه دهید. سپس سوسیسهای فرانکفورتر را به صورت حلقهای خرد کرده و به همراه قارچ و فلفل دلمهای تفت دهید تا به اندازه دلخواه سرخ شوند.
حالا تخممرغها را داخل یک کاسه بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید تا لختگی آنها از بین برود. سپس با افزودن مقداری نمک و فلفل سیاه، دوباره هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.
در این مرحله، به یک تابه مناسب روغن بریزید و منتظر شوید تا روغن…
“““html
ابتدا بگذارید تابه خوب داغ شود. سپس تخممرغها را در تابه بریزید و تابه را به آرامی بچرخانید تا تخممرغها به طور یکنواخت در تمام سطح تابه پخش شوند. اگر تابه بزرگی ندارید، میتوانید تخممرغها را در دو یا چند مرحله سرخ کنید.
وقتی تخممرغها خوب سرخ شدند و کمی حالت گرفتند، ژامبونها را روی نیمهای از تخممرغ بچینید. سپس مخلوطی از سوسیس فرانکفورتر، فلفل دلمهای و قارچ را روی ژامبونها بریزید و در ادامه، پنیرهای ورقهای گودا را اضافه کنید و کمی آویشن روی آن بپاشید.
حالا نیمه دیگر تخممرغ را روی مواد برگردانید و برای اینکه پنیر به خوبی ذوب شود، چند دقیقه درب تابه را بگذارید. املت شما آماده است و میتوانید آن را با سس دلخواه سرو کنید.