بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه املت قارچ و پنیر صبحانه ای دلچسب (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه املت قارچ و پنیر

صبحانه یکی از وعده‌های غذایی ضروری است و متخصصان آن را مهم‌ترین وعده‌ی روز می‌دانند. با این حال، بسیاری از کودکان و گاهی بزرگ‌ترها این وعده را نادیده می‌گیرند و صبحانه نمی‌خورند.

یکی از دلایل این موضوع، تکراری بودن صبحانه‌ها مانند نان و پنیر یا کره و مربا است. بنابراین با کمی تغییر می‌توان یک صبحانه خوشمزه تهیه کرد که افراد را تشویق به خوردن آن کند.

یکی از این صبحانه‌های خوشمزه، املت قارچ و پنیر است که به سادگی قابل تهیه است. این املت می‌تواند به عنوان ناهار، شام، افطاری یا سحری نیز مصرف شود. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه این املت خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

دستور تهیه املت با قارچ و پنیر

مواد لازم برای تهیه املت قارچ و پنیر:

  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • ۲۰۰ گرم قارچ
  • ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
  • ۳۰ گرم کره
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

املت با قارچ و پنیر پیتزا

مراحل تهیه املت قارچ و پنیر:

ابتدا قارچ‌ها را خرد کنید و آن‌ها را در یک ماهیتابه با حدود 10 گرم کره سرخ کنید. حرارت را ملایم کنید تا قارچ‌ها کمی آب بندازند.

وقتی قارچ‌ها آب انداختند، حرارت را کمی بالا ببرید تا آب بخار شده و قارچ‌ها سرخ شوند. بعد از اینکه قارچ‌ها کمی سرخ شدند، حرارت را خاموش کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.

یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و بقیه کره را در آن بریزید تا ذوب شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را در ماهیتابه بریزید و قارچ‌های سرخ شده را روی آن پخش کنید.

حال پنیر پیتزا را روی تخم‌مرغ و قارچ‌ها بریزید. درب ماهیتابه را بگذارید و منتظر بمانید تا تخم‌مرغ‌ها پخته و پف کنند و پنیر آب شود. در این مرحله درب ماهیتابه را نباید بردارید.

زمانی که پنیر ذوب شد، یعنی املت قارچ و پنیر شما آماده است. آن را در یک ظرف بگذارید و با قارچ تزیین کنید. نوش جان.

گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گل فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل