“`html
طرز تهیه باترکریم برای کیک و دسر
باتر کریم یک کرم خوشمزه است که برای تزیین کیک، کاپ کیک، دسر و… استفاده میشود. این کرم میتواند جایگزین خوبی برای خامه قنادی باشد. اگر به هر دلیلی نمیتوانید خامه تهیه کنید، میتوانید باتر کریم را در خانه درست کنید.
طرز تهیه باتر کریم نیازی به وقت و امکانات زیاد ندارد و میتوانید آن را در طعمهای مختلف درست کنید. در ادامه با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.
باتر کریم برای کاپ کیک
طرز تهیه باتر کریم خانگی
مواد لازم برای تهیه باتر کریم:
- کره 100 گرم
- پودر قند 200 گرم
- شیر یک یا دو قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق چایخوری
- اسانس دلخواه (اختیاری، من چند قطره نارگیلی زدم)
باتر کریم برای روکش کیک
مراحل تهیه باتر کریم:
نخست، حدود نیم ساعت قبل از شروع کار، کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد و نرم شود. در این مدت، پودر قند را یک یا دو بار الک کنید تا کلوخهها از آن جدا شوند.
پس از اینکه پودر قند صاف و یکدست شد، کره را در یک کاسه بریزید و با همزن هم بزنید تا نرم و صاف شود. سپس، آرام آرام پودر قند، وانیل و اسانس را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
اگر میخواهید باتر کریم رنگی داشته باشید، میتوانید چند قطره رنگ خوراکی به آن اضافه کنید. همچنین، شیر به این منظور است که اگر باتر کریم را در جای خنک گذاشتید، سفت نشود و کرم بماند.
بنابراین، یکی یا دو قاشق شیر به آن اضافه کنید تا رنگش کمی کرمی شود و حجمش بیشتر شود. اگر در پایان مشاهده کردید که باتر کریم شما شل است، میتوانید آن را در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود و سپس از آن استفاده کنید.
جمع آوری شده توسط مجله اینترنتی رضیم
نیلوفر گلی فروشانی