بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه بستنی داغ (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه بستنی داغ

همان طور که می‌دانید، نوشیدنی‌ها انواع مختلفی دارند و بر اساس سلیقه و ذائقه می‌توانید گزینه‌های گرم و سرد تهیه کنید. بسیاری از این نوشیدنی‌ها نام کشور خاصی را به خود می‌گیرند و سپس دیگر کشورها با توجه به ذائقه خودشان، آن‌ها را کمی تغییر می‌دهند.

حالا می‌خواهیم شما را با نوعی جدید از یک نوشیدنی گرم و در عین حال سرد آشنا کنیم. در این دسر از انواع لبنیات استفاده می‌شود و به همین خاطر می‌تواند بسیار مفید باشد. بستنی شامل پروتئین‌های مفیدی است که برای ساخت و ترمیم عضلات لازم هستند. ویتامین A موجود در بستنی برای سلامت چشم بسیار مهم است.

ویتامین D به جذب کلسیم و مواد مغذی در غذا کمک می‌کند. ویتامین K هم به افزایش جریان خون در بدن کمک کرده و از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند. ویتامین B6 هم می‌تواند برای سوخت و ساز بدن مفید باشد. جالب است بدانید که بستنی می‌تواند احتمال بارداری را نیز افزایش دهد.

بر اساس پژوهشی که در دانشگاه هاروارد انجام شده، مصرف بستنی و محصولات لبنی نوعی چربی دارد که می‌تواند شانس لقاح را افزایش دهد. به همین خاطر، بستنی می‌تواند شانس بارداری را بالا ببرد. خیلی از زنان باردار از خوردن بستنی می‌ترسند و نگران‌اند که جنین بزرگ شود. اما بستنی بیشتر حاوی مواد مغذی لازم برای رشد استخوان‌های جنین است. مادران باردار نگران چاقی هستند، اما اگر به میزان مناسب مصرف شود، به رشد جنین کمک می‌کند.

تمامی این فواید بستنی به خاطر این است که این دسر خوشمزه از شیر تهیه می‌شود، و شیر خود دارای فواید زیادی است. از دیگر نوشیدنی‌ها می‌توان به هات چاکلت، موکا سرد، اسموتی نارگیل و چای شیر و عسل اشاره کرد.

مواد لازم :

شیر سرد : 200 میلی‌لیتر
بستنی شکلاتی : 3 قاشق غذاخوری پر
بستنی وانیلی : یک قاشق غذاخوری پر
خامه پاستوریزه : 2 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه هات بستنی

گام 1: ابتدا شیر تازه را در ظرفی مانند شیر جوش بریزید.
گام 2: اجاق را روشن کنید و شیر جوش را روی حرارت کم بگذارید تا آرام گرم شود.
گام 3: سپس 2 اسکوپ از بستنی شکلاتی را به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً گرم و کف‌دار شود.
گام 4: از پیش آماده شده، یک لیوان شیشه‌ای یا بلوری پایه‌بلند را بیاورید و مواد داغ شده را درون آن بریزید.

گام 5: چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
گام 6: بعد از اینکه کمی خنک شد، یک اسکوپ بستنی شکلاتی و یک اسکوپ بستنی وانیلی را به لیوان اضافه کرده و روی آن را با خامه تزئین کنید.
گام 7: برای تزئین می‌توانید کمی ترافل رنگی یا شکلات ریز ریز شده نیز استفاده کنید.

منبع : غذالند

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل