بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه به پلو یک پلو خوشمزه و پاییزی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه پخت به پلو در منزل

به پلو غذایی خوش‌عطر و خوشمزه از اصفهان که تهیه‌اش آسان است. با ما همراه باشید!

دستور تهیه به پلو مجلسی

مواد لازم برای تهیه به پلو

  • برنج ۲ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • به ۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • خلال پسته ۱ استکان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • خلال بادام ۱ استکان

دستور تهیه به پلو

  1. گوشت را چرخ کنید و خوب ورز دهید تا کمی سفت شود. سپس آن را به شکل قلقلی‌های کوچک درآورده و در روغن داغ سرخ کنید.
  2. به‌ها را بشویید و به صورت خلال‌های باریک برش بزنید و سپس آن‌ها را بپزید.
  3. گوشت‌های سرخ شده را در یک ظرف مناسب بریزید و به آن نصف لیوان آب، خلال پسته و بادام، شکر، به‌های پخته و زعفران اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید، سپس شعله را کم کنید.
  4. در ظرفی دیگر برنج را آبکش کنید و از مواد به صورت لایه‌ای بر روی برنج استفاده کنید و سپس بگذارید برنج دم بکشد.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل