“`html
دستور تهیه پخت به پلو در منزل
به پلو غذایی خوشعطر و خوشمزه از اصفهان که تهیهاش آسان است. با ما همراه باشید!
دستور تهیه به پلو مجلسی
مواد لازم برای تهیه به پلو
- برنج ۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- به ۲ عدد
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- خلال پسته ۱ استکان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- خلال بادام ۱ استکان
دستور تهیه به پلو
- گوشت را چرخ کنید و خوب ورز دهید تا کمی سفت شود. سپس آن را به شکل قلقلیهای کوچک درآورده و در روغن داغ سرخ کنید.
- بهها را بشویید و به صورت خلالهای باریک برش بزنید و سپس آنها را بپزید.
- گوشتهای سرخ شده را در یک ظرف مناسب بریزید و به آن نصف لیوان آب، خلال پسته و بادام، شکر، بههای پخته و زعفران اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید، سپس شعله را کم کنید.
- در ظرفی دیگر برنج را آبکش کنید و از مواد به صورت لایهای بر روی برنج استفاده کنید و سپس بگذارید برنج دم بکشد.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی