“`html
دستور تهیه تارت تخممرغ خوشمزه
تارت تخممرغ یک پیشغذا خوشطعم و زیبا است. این غذا با تخممرغ درست میشود و برای صبحانه یا عصرانه عالی است. همچنین تارت تخممرغ یک میانوعده سالم و مسری برای بچهها به حساب میآید. برای آشنایی با دستور تهیه تارت تخممرغ با ما همراه شوید.
مواد لازم برای تارت تخممرغ
پیازچه (قسمت سبز آن ریز خرد شده) ۱/۲ فنجان
فلفل قرمز (نگینی خرد شده) ۱ عدد
مرغ پخته و خرد شده ۱ فنجان
پنیر چدار یا پیتزا (خرد شده) ۱۱۳ گرم
فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
برنج پخته شده ۲۸ گرم
تخممرغ ۴ عدد
خامه زدهشده ۱/۲ فنجان
مواد میانی تارت تخممرغ
کره (ریز خرد شده) ۱/۳ فنجان
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
آب سرد ۴-۳ قاشق غذاخوری
آرد همهمنظوره ۱۲۵ گرم
دستور تهیه :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. آرد و نمک را در یک کاسه متوسط بریزید و کره را به آن اضافه کنید. با چنگال هم بزنید تا آرد به حالت ریزههای خمیری درآید. سپس کمکم آب را اضافه کنید تا آرد خیس شود و مخلوط کنید تا خمیری نرم و صاف به دست آید.
خمیر را به شکل یک توپ گرد کنید و آن را به قطر ۳۰ سانتیمتر پهن کرده و در قالب ۲۲ سانتیمتری قرار دهید. دور دیواره قالب را با دست فرم دهید و خمیر اضافی را با کمک وردنه از لبه قالب بردارید.
با چنگال چند سوراخ در کف خمیر ایجاد کنید. سپس آن را در فر به مدت ۲۲ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا خمیر به رنگ طلایی درآید. درجه حرارت فر را به ۳۷۵ درجه فارنهایت کاهش دهید.
خامه و تخممرغ را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست به دست آید. سپس نصف پنیر رندهشده، پیازچه، مرغ خرد شده، برنج و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس باقیمانده پنیر را روی خمیر درون قالب بپاشید و مخلوط تخممرغ را روی آن بریزید. سپس به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید یا تا وقتی که روی آن طلایی شود. برای مطمئن شدن از پخته شدن، یک خلال دندان یا نوک چاقو را در مرکز آن قرار دهید. اگر چیزی به آن نچسبید، تارت آماده است. آن را از فر خارج کنید، برش بزنید و برای صبحانه سرو کنید.
منبع : ساعد نیوز