“`html
دستور تهیه تاکیتوی مرغ و پنیر با ترفندهای ساده
در این قسمت از رضیم، دستور تهیه تاکیتوی مرغ، یک غذای تند از مکزیک را به شما معرفی میکنیم و امیدوارم از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه تاکیتو مرغ با سس سالسا
- سینه مرغ پخته شده : ۵۰۰ گرم
- سس سالسای تند : ۱/۳ لیوان
- تورتیلا یا نان لواش : ۱ بسته ۸ تایی
- پنیر پیتزای رنده شده : ۱ لیوان
- گشنیز تازه خرد شده : ۱/۳ لیوان
- زرده تخم مرغ : ۱ عدد
- لیمو ترش : ۱ عدد
- روغن زیتون : به مقدار لازم
- آووکادو یا فلفل دلمه : ۱ عدد
دستور تهیه تاکیتو مرغ با پنیر
قبل از شروع، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم و روشن کنید. سپس استخوانهای سینه مرغ پخته شده را درآورده و گوشتش را ریش ریش کنید و با سس سالسای تند مخلوط کنید.
1. آووکادو یا فلفل دلمه را به شکل خلال یا نگینی خرد کنید.
2. تورتیلاها یا نان لواش را روی یک سطح صاف قرار دهید.
3. از مخلوط مرغ و سس سالسا به صورت یک ردیف در وسط تورتیلا یا نان لواش بریزید و چند برش از آووکادو یا فلفل دلمه را روی آن بگذارید.
4. پنیر رنده شده، گشنیز خرد شده و چند قطره لیمو را روی مواد بریزید.
5. یک ورق آلومینیومی روی سینی فر بگذارید و کمی روغن مایع یا زیتون روی آن بمالید.
6. تاکیتو یا نان لواش را به طور محکم رول کنید و در سینی بچینید.
7. زرده تخم مرغ را خوب بزنید و با برس روی تاکیتوها بمالید.
8. اگر زرده تخم مرغ ندارید، میتوانید از روغن زیتون روی تاکیتوها اسپری کنید.
9. سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود و تاکیتوها کمی ترد شوند.
10. تاکیتوهای آماده شده را به همراه سس سالسا و لیمو سرو کنید.
نکات برای تهیه تاکیتو مرغ
- از زرده تخم مرغ برای زیباتر شدن روی تاکیتوها استفاده کنید.
- میتوانید به جای مرغ از گوشت قرمز هم استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس سالسا مکزیکی
- گوجه فرنگی رسیده بزرگ ۳ عدد
- فلفل دلمه سبز کوچک ۱ عدد
- سیر ۳ حبه
- پیازچه متوسط ۸ عدد
- گشنیز تازه ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل جلاپینو (هالوپینو) ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش تازه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
دستور تهیه سس سالسا مکزیکی
1. برای تهیه سالسای مکزیکی، ابتدا دانههای گوجهفرنگیهای رسیده را جدا کنید.
2. گوجهها را خرد کنید.
3. فلفل دلمهای سبز را خرد کنید.
4. حبههای سیر را ریز خرد کنید.
5. پیازچهها را خرد کنید.
6. گشنیز تازه را خوب بشویید و خرد کنید.
7. فلفل جلاپینو یا هالوپینو را به صورت ریز خرد کنید.
8. حالا همه مواد خرد شده را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید و در نهایت آبلیمو و نمک را اضافه کنید.
9. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و تا زمان سرو، سس را در یخچال نگهدارید.
10. سس سالسای تند و خوشمزه شما آماده است.